Lanvins geitepelsveske og de rare tingene som selges ut umiddelbart på Net-a-Porter

. Alle på Purseblog gjør det-hver mandag, onsdag og fredag ​​morgen, slipper lur løs et vakkert utvalg av de beste luksusvarer du kan finne på internett, alt fra grunnleggende som kashmirgensere til ikke-så-basikker som Lanvin Colorblock geitehår Legepose, over. Og jo mindre grunnleggende noe er, jo mye raskere ser det ut til å forsvinne fra NAPs metaforiske hyller; Da jeg våknet i går formiddag, hadde den firfargede geitebeløpet ovenfor allerede blitt kjøpt opp.

Hvis du ser Net-a-Porter nøye, vil du sannsynligvis ikke bli overrasket. Forrige uke solgte flere forskjellige versjoner av Meadham Kirchhoffs vanvittige syntetiske pelsmonster-ansikt-strøk praktisk talt like raskt for nesten $ 7000 per stykk. Det mye mer opprørende og dyre stykket er, desto mye mer sannsynlig er det å bli utilgjengelig på Net-A-Porter før mange av USA til og med våkner. Hvorfor det?

Jeg har noen få teorier. For det første blir varer som har et lite publikum – sterkt “retningsbestemte” stykker med et enda tyngre prismerke – sannsynligvis kjøpt i veldig små mengder av selgere som prøver å redusere sin egen økonomiske risiko, noe som innebærer at et bestemt stykke kanskje bare trenger en Et par interesserte kjøpere for å tømme aksjen. For det andre, jo høyere stykket, jo mye mer minneverdig er det – potensielle kunder kommer til å først øse opp ting de har tenkt på i seks måneder etter å ha sett et stykke på rullebanen eller i et magasin, og etter det er det videre til det grunnleggende. Når det kombineres med de begrensede tilgjengelighetene til de mest mote-fremme utseende, flyr mange ting veldig raskt ut av vinduet.

Det diskuterer ikke helt Meadham Kirchhoff -jakkene (seriøst, de var ikke engang ekte pels!), Men det kan kanskje kaste lys over hvorfor denne Lanvin -vesken ikke lenger er med oss. Jeg så det inneholdt flere steder de siste månedene, inkludert front og sentrum på Vogue.com, så jeg er sikker på at mye mer enn noen få mennesker med penger å blåse kjempet for litt for å få tak i det. Det var tilgjengelig på Net-A-Porter for $ 5900, og hvis du skulle ha en, kan du legge deg til ventelisten på produktsiden.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.