Linea Pelle sprer kjærligheten …

Innovativ direktør for Linea Pelle, Andrew Cotton, tok lang tid å spre seg som med håndveskeblogg så vel som alle leserne våre! Enda mye bedre ennå, etter at du liker å lese Andrews svar, fortsetter du å lese for å oppdage om et utrolig tilbud som skjer på Linea Pelle!

Denne Valentinsdagen, er det en spesifikk flaske vin du definitivt vil ha på menyen? Kan ikke gå galt med en vintage Dom … hvor en veldig, veldig, ekstremt tørr Belvedere Martini fungerer like vakkert for å sette en stemning!

Siden du får en mulighet til å reise mye, hvis du kanskje velger noen form for by i verden, hvilken by vil du tilbringe Valentinsdag i? Paris – En av de vakreste byene i verden! Sjarmerende på alle måter … Merci!

Hva er planene dine for Valentinsdag i år? Ubeslutte per nå, men la meg garantere deg at jeg vil spre kjærlighet !!

Hva er den aller beste Linea Pelle -gave til Valentinsdag? Hvorfor? Lett! En Dylan -bowler eller hvilken som helst type Dylan i vår nydelige kirsebærrøde, spesiell for vday -romslig, vasket så vel som smidig italiensk skinn -hva mer kan en kvinne ønske seg?! (Bortsett fra kanskje en ekte online italiensk for å ta det med for henne!)

Linea pelle vesker er fantastiske. Jeg har en av mine egne så godt som jeg bare liker den. Det jeg liker mer, er å knagge en morderdesignerveske … til salgs! Fra nå med 7. februar kl. 23:59 PST, ta 60% avslag på alle Dylan Croco -stiler! Det er riktig 60% avslag! Alt du krever å gjøre er å gå inn i koden: Coolcroc når du kaster ut. Klikk her for å se hva du kan legge til i samlingen din!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.