Nok en titt på Celine Tabou Bag

forrige måned presenterte Celine sin Wintertime 2021 -kolleksjon, Celine Parade, som var en fortsettelse av merkets nåværende vår 2021 -samling. En lekende ode til ungdomskulturen, samlingen er skapt for å være mote-forover, men tilgjengelig og lett å ha på seg. Hedi Slimane presenterte en blanding av vesker, både nye og gamle, med klassikere som triumfen som vises sammen med nye former.

En av Slimanes nyeste design for Celine tar en klassisk kasse -silhuett og oppdaterer den med en litt mer sparket ryggform, mykere skinn og en låst detalj. Selv om denne nye formen, kalt Tabou Bag, debuterte på rullebanen for en måned siden, traff den allerede Celine.com, og vi har fått en ny titt på Tabou, som gjelder butikker senere i år.

Tabou er laget av leggskinnskinn og er også foret i skinn – lambeskinn for å være nøyaktig. Den grunnleggende silhuetten er preget av dens trekkspilllignende sideløp og klafflukking som har en slank skinnstripe som fester posens klaff til kroppen. Ferdig med en hengende gull-tone-lås som sitter på toppen av en snap-lukking, er tabouen grunnleggende og elegant, indikert å bæres over bære- eller tverrkroppen da posens stropp er justerbar og også flyttbar. Inni er det to hovedrommer, og med generelle dimensjoner på 6 ″ L x 9 ″ W x 3 ″ D er vesken opprettet for å holde hverdagens nødvendigheter.

Denne grunnleggende silhuetten er verken banebrytende eller ny på noen måte, men en ting som Slimane er svært dyktig på, får ungdommelig mote til å føle seg både oppnåelig og tilgjengelig. Tabou føles nøyaktig, en trendy form som kan bæres av mange og stylet så mange forskjellige måter. På slutten av dagen er det alt en luksuriøs veske må være. Fra helgens ærend når du vil at utseendet ditt skal være parisisk i sentrum, fantastisk til ukedags-kraften og utover, er det rom i skapet ditt til Tabou. For øyeblikket vises vesken i marineblå og solbrun i mellomstor ved hjelp av Celine for $ 2.450, og du kan registrere deg for å bli varslet når posen blir tilgjengelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.