Kim Kardashian Kluches Louis Vuitton så vel som Kanye West

Jeg har en lik ikke -liker forbindelse med Kardashians, akkurat som mange av deg gjør. Jeg fanger showet deres, jeg oppdager noen av deres antics morsomme, så vel som jeg oppdager mange ting de tar del i latterlig, hvorav den ene er deres konstante paparazzi så vel som nyhetstilstedeværelse. Jeg forstår allerede at jeg spiller inn i det ved å dekke Kim på nettstedet vårt, men hva kan jeg si, jeg skriver på henne.

Kim er morsom å se på. Moren hennes innså at hun var en dollarindikasjon så vel som hun gikk Gung-ho for å fremme Kimmy som finest hun kunne, så vel som det har fungert så langt. Enten du liker henne eller ikke, du forstår navnet hennes så godt som du også forstår om henne som livet. Kim har klamret seg fast til Kanye West nylig som en magnet, i tillegg til at de ser ut til å bruke en til som et tilbehør. Etter at han kom tilbake fra Paris, satte Kanye seg ned til Miami for å bli inkludert på Kims sannhetsshow, samt gjør ting sannhetsstjerner gjør, som kjole i tillegg til å se på hus. Kim ville ikke forlate Kanye Wests side, og hun ville heller ikke legge ned Louis Vuitton Yayoi Kusama Zippy Purse i Red Monogram Dots.

Så langt som Star Style går, har Kim noen fantastiske hits, så vel som hun på samme måte har noen store glipp. Kanye ser ut til å ha overtatt regjeringene ved å fortelle Kim hva de skal ha på seg, så vel som det generelt virker ubehagelig. Jeg vet ikke, men hvis du ba meg bruke et stramt skinnskjørt i tillegg til burhælte støvler i regnet, ville jeg ikke oppgi noen måte, men Kim ser ikke ut til å ha noe imot. Det som fanget øyet mitt mye mer er Louis Vuitton -lommeboken hennes, som Kim blir funnet med på hvert bilde.

Det jeg kan fortelle deg er at Louis Vuitton -vesken min mest sannsynlig er en av de fineste kjøpene mine noensinne, den tåler praktisk talt hva som helst så bra som er så holdbart, men likevel elegant. Når det angår DOTS -partnerskapet med Yayoi Kusama, er dette et av de eneste produktene jeg kanskje ser meg selv kjøpe. Kim ser ut til å være glad i hennes. Kjøp gjennom Louis Vuitton for 965 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.