Fire standout -vesker fra Louis Vuitton av bassengkolleksjonen

Louis Vuitton ga ut sin Summertime Capsule Collection, passende navngitt av bassenget, til passende tid. Ikke bare var våren så vel som sommerfølelse innen rekkevidde, men lykken som induserer fargekombinasjonen gir en gledelig følelse av at vi alle ikke bare ønsker. La oss takle det, det siste året har vært mørkt i mange metoder så vel som mens jeg alltid vil være tilhenger av tradisjonelle svarte vesker, når du er en samler, kan du gjøre det mulig for posene dine mye mer livlig og denne samlingen Er lys, morsom, i tillegg til at en flukt flaske opp i en designerposekolleksjon.

Så jeg gjorde hva enhver type bagentusiast med en håndfull vesker fra Louis Vuitton ved bassengkolleksjonen ville gjøre: Jeg tok dem med til bassenget (det er min venns basseng som har det vakreste, tropiske, utvendige rommet). I tillegg til å la meg fortelle deg, er feriestedet vibber med disse posene en kamp. Jeg oppdaget meg trukket til raffia -posene, nemlig Onthego så vel som Néonoé. Det er noen få utmerkede ting med disse monogram -raffia -vesker, men la oss begynne med utseendet. Når jeg forteller deg hver eneste gode venn jeg har vist at disse posene har falt inn som med dem, antyder jeg det. Jeg har fått folk til å be meg om å få tak i dem, så vel som i noen tilfeller vil jeg oppgi “komme i kø!”, Siden jeg også har falt for dem.

Når vi snakker om Monogram Raffia, er det ikke bare en virkelig godt utført raffia (stol på meg, jeg har sett mange raffia -vesker), men på samme måte er det bærekraftig. Hver pose produseres av resirkulert bomull, så vel som en bærekraftig hentet viskosebase samt har et brodert monogram et stort mønster. Jeg liker heller Louis Vuitton ved bassenget Néonoé, det er en pose som tar tankene mine til de karibiske turene som jeg savner, så vel som håper å glede meg over i nær fremtid. Den raffia-lignende vevde tekstilbasen ser virkelig bra ut på denne containervesken, så vel som det er de vanlige tilleggene du vil oppdage på andre Néonoé-vesker, nemlig en snor, avtakbar stropp, samt avtakbar avtale med lær. Denne Onthego bærer på samme måte en virkelig flott flyttbar veske appell i en kontrastfarge. Mens jeg er mange glad i brunfargen, er det et blått valg som også er ganske hyggelig.

Hvis du ønsker et pastellombré -ordning, vil de andre valgene fra Pool Collection være oppe i smug. Disse Onthego -posene er i en lyserosa så vel som blå colorway (hvit falming til blå så vel som rosa falming til hvitt). Disse totes fungerer på samme måte monogrammet enorme lerret så vel som en virkelig god skinnblomster appell som kan elimineres så vel som brukt på andre poser (jeg vil bruke dette som et salgssted når jeg validerer nye kjøp, natch). Disse totes er romslige så vel som behagelige å bære, med begge ta på stropper så vel som rullede skinn topphåndtak. På innsiden er det en glidelås flat lomme i tillegg til to lommer med åpne poser.

Mange av posene fra Brud Pool Collection blir tilbudt på nettet, men du kan ringe din regionale butikk for å prøve å spore en. I tillegg til at mange medlemmer av Purseforum har delt det de har valgt, så vel som mange av posene er så gode. Hvilken er din favoritt?

Sjekk ut av bassengkolleksjonen her

Leave a Reply

Your email address will not be published.