Kjendis bursdager, motepriser og foster tar frem gode vesker fra Valentino, Louis Vuitton og Coach

denne uken i Celebrity News: Alle er aldrende! Men i motsetning til resten av oss, gjør de det med bursdagsfester som har arrangementstepper og et dusin bedriftssponsorer, sammen med hundre av deres kjendis BFF -er (og bekjente) til stede. Alt dette høres ærlig ut, men jeg er takknemlig for overskuddet av flotte designervesker som disse arrangementene har brakt oss denne uken. Spesielt siden bursdagsfeiringer drev Beyoncé inn på veskeadaren vår igjen.

Beyoncé
Dronning Bey bar denne lilla Python Mystery Bag mens han var ute på byen med Jay-Z for sin 48-årsdag feiring. Under denne spesielle utflukten ble de fotografert på en heis sammen, og pressen hadde en and. sann historie.

Emily Ratajkowski
Her er Emily Ratajkowski, på vei inn i et Lakers -spill med en knallgul pose fra Kooples som begge var designet av henne og oppkalt etter henne. Du kan få et nært blikk på denne vesken i Kaitlins praktiske anmeldelse. Handle Kooples Emily Bag via Kooples ($ 445)

Jessica Alba
Jessica Alba bar denne søte røde Chanel WOC mens han var ute med mannen sin i Venezia, CA. Jeg hadde helt glemt at hun var gravid. Handle Chanel -vesker via Vestiaire Collective

Kelly Osbourne
Merk til meg selv: Power dresser par godt med Louis Vuitton City Steamle. Kelly Osbourne tok med seg hennes for å feire X Factor -sesongfinalen på China Tang i London sammen med moren og Nicole Scherzinger. Handle Louis Vuitton City Steamer Bag via Louis Vuitton ($ 3.850)

Kyle Richards
Ekte husmor Kyle Richards brakte Hermès Kelly -vesken til en middagsdato på Craig’s med en venn. Jeg har ikke gitt mye av å fløyle Dusters før i dag, men nå lurer jeg på om jeg har je ne sais quois som kreves for å trekke en av.

Maisie Williams
Her er Game of Thrones -stjernen Maisie Williams, og forlater britiske motepriser 2017 i London med en nylig gjenopplivet coach -postkasseveske, som trener gjeninnførte på våren 2018 -rullebanen. Butikkbudvesker via trener

Mary J. Blige
Mary J. Blige bar denne fargerike Valentino Loveblade-vesken til DJ Khaleds diddy-hosted 42-årsdag. Arrangementet ble holdt på et privat herskapshus i Beverly Hills, naturlig nok. Handle Valentino Loveblade Bag via Mytheresa.com ($ 2.551)

Rosie Huntington-Whiteley
Her er et avskjedsskudd av Rosie Huntington-Whiteley, og er bedre enn deg på alt utenfor LAX. Saint Laurent Sac de Jour er hennes standardveske, men hun gjør en utmerket jobb med å få den til å se frisk ut hver gang. Handle Saint Laurent Sac de Jour Bag via Nordstrom ($ 3.250)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.