I situasjonen savnet du det: de mest fremtredende Purseblog -artiklene fra august 2016

Labor Day Weekend utløser meg alltid mye med blandede følelser. På den ene siden, tre dagers helg! På den annen side, et tips av den eventuelle returen til vinteren så vel som min egen dødelighet. I alle slags hastigheter er i dag den siste dagen i august, så vel som det er på tide å se tilbake på hva vi har oppdaget den siste måneden. Ganske mye har vi oppdaget at vi var ideelle om nøyaktig hvor mye dere liker Chanel så vel som Céline -vesker. Vi liker å ha rett!

Nedenfor kan du inspisere en håndfull artikler som anses som mye fascinerende av dine andre Purseblog -lesere. Hvis vi må begynne september, må vi i det minste gjøre det med all informasjonen.

Céline’s Wintertime 2016 Purse Lookbook var den største noensinne, totalt med mange bilder samt kostnader for å gå sammen med nesten hver eneste en.

Sjekk ut hele publiseringen nå!

Krever vi virkelig å beskrive hvorfor alle ønsket å se på mye fantastisk Chanel -tilbehør? mest sannsynlig ikke.

Sjekk ut hele publiseringen nå!

Vil du gjøre livet ditt til et sannhetssirkus hvis det indikerte at du fikk tilstrekkelige penger til å utvikle en Hermès -garderobe, så vel som tilstrekkelige vesker samt tilbehør til å fylle den? Jeg skal ikke lyve – jeg ville tenke på det.

Sjekk ut hele publiseringen nå!

Nye Louis Vuitton -vesker stimulerer alltid vår interesse, men Louis Vuitton City Cruisers tidlige støtte fra kjendiser fanget spesielt blikket vårt.

Sjekk ut hele publiseringen nå!

Høsten 2016 inkluderer noen fantastiske fantasiposer, i tillegg til at vi veldig nøye har dokumentert de du kan få med noen få tastetrykk.

Sjekk ut hele publiseringen nå!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.