De mange posene med Anne Hathaway

tilbake da Anne Hathaway ble kastet som Catwoman i Dark Knight Rises, var det mye Hemming i tillegg til å haken over hvorvidt hun ville være i stand til å trekke fra seg den elskede tegneserien bokrolle. Uforklarlig (for meg, i det minste), har folk noen alvorlige meninger om Anne, til tross for sannheten at hun ser ut til å være i verste fall en helt kompetent skuespillerinne så vel som en hyggelig, intelligent person i intervjuer. Selv jeg var bekymret for Annes mørke ridderpotensial, men Catwoman er min foretrukne tegneseriekarakter gjennom tidene, så vel som Anne virket like bra for å oppnå mørket så vel som Edge som kreves for å få henne til å bli levende.

Da jeg så filmen på åpningshelgen, ble jeg imidlertid positivt overrasket; Hathaways var en av de aller beste forestillingene i filmen, så vel som jeg oppdaget henne helt troverdig i rollen, til min egen overraskelse. Min kjærlighet fornyet, virker nå som en så stor tid som alltid å se bedre på Annes motevalg, så vel som spesielt posene hennes. Bli med meg etter hoppet for de mange posene med Anne Hathaway.

La oss begynne metoden når Anne fremdeles var med den vanvittige italienske fyren som skrudd henne over og ble deportert. (Hvis noe, vil jeg tro at hele fiaskoen ville gjøre kvinner over hele sympatiske overfor henne!) Raffaello var alltid i dress, uansett hva, i tillegg til Annes egen personlige stil, viste noen av den formaliteten i løpet av årene med ham. Hva er mye bedre for det utseendet enn en Chanel tradisjonell klaffpose? Ingenting.

Denne Anya Hindmarch Lautner Day-vesken sørger også for et konvensjonelt akkompagnement til ull-overfrakk-og-tights-utseendet. Handle Anya Hindmarch gjennom Net-A-Porter.

Selv under hennes forbindelse med Raffaello, men Annes preferanse for den tilfeldige, enkle stilen hun i dag har kommet med fra tid til annen. Hathaways jeans, tee -skjorter samt rimelige Devi Kroell for Target Python Print med en skarp kontrast til at pinstripen hans passer inn i dette bildet.

Et uvanlig bilde av Raffaello, sans dress! Jeg tenker absolutt mye mer på Annes nydelige, luksuriøse Black Leather Miu Miu Coffer Take på posen enn noe annet på dette bildet. Få din egen koker for $ 1595 gjennom Saks.

I samlingene av praktisk talt alle kjendiser vi har profilert på Purseblog, er det en pose som virker som en total ikke -sekvens til stjernens andre veskevalg. I Annes tilfelle er det denne neonblå Chanel Quilted Nylon Bowler.

Når du undersøker en bemerkelsesverdig stjerners punggarderobe, er det også viktig å tenke på eksisterende påtegninger. Anne er avtalen med Tod’s, så det er naturlig nok å se henne bringe en Tod’s 24h som kjøper Grande -veske på flyterminalen (og med sin nåværende kjæreste – ikke mye mer fit fyr). Hent din egen gjennom Mytheresa for $ 1551.

Her gjør Anne sin Tod’s ting igjen, denne gangen med en Tod’s D-Styling Bauletto-veske. Myteresa har nøyaktig samme veske for $ 1833.

Teller posene som Anne bringer inn filmer? På settet med Bride Wars brakte Hathaway en trener Gigi Leather Tote. Butikktrener gjennom Coach.com.

I disse dager ser det ut til at Anne velger en sekk med en lang stropp, a la denne Prada Cabriolet Tote. Plukk opp en lignende Prada -bære for $ 2125 gjennom Bluefly.

For et vanskeligere å identifisere alternativet valgte Anne Viktor & Rolf bare i situasjonspose. Ikke la hjørnekappene lure deg – det er ikke Alexander Wang! Da den var tilgjengelig, solgte denne vesken for $ 1070 gjennom Shopbop.

For litt farge valgte Hathaway Salvatore Ferragamo samlet skinnhobo. Handle Ferragamo gjennom Neiman Marcus.

Det er ikke for å oppgi at Anne ikke kan gjøre skreddersydde vesker, av programmet – hennes svarte Ralph Lauren Ricky -veske er vakker. Hent din egen gjennom Ralph Lauren for 3950 dollar.

Hathaway er en av mange kjendiser i lær som liker Stella McCartney Falabella-vesken som er tilstrekkelig til å gå vegansk i en dag. Hent din egen for 1195 dollar gjennom Net-A-Porter.

Husker du hva jeg uttalte litt mens jeg var tilbake om den blå Chanel -vesken som Annes ikke -sekvensstykke? Vel, det kan være dette metallet som passer sammen Paco Rabanne Chain Link -veske. Halvmetall, halvskinnversjon kan fås for $ 1396 gjennom Mytheresa.

Der mange av oss mest sannsynlig er mange som er brukt til å se Anne, er det imidlertid på den røde løperen, der veskemulighetene hennes er like interessante. Denne større enn-en-en-på-kvelden Jimmy Choo Chandra-forståelsen er et godt alternativ for et kort premiere-ensemble. Få en lignende versjon gjennom Net-A-Porter for $ 1250. (Også: Hei, Jake Gyllenhaal.)

Hva skal jeg ta med en sterkt omfattende Alexander McQueen -rekk? En Alexander McQueen Skull Clutch, naturlig nok. Handle et komplett utvalg av McQueens hodeskalle clutches på Net-A-Porter.

Glem den kristne Louboutin Maykimay Clutch; Jeg kan ikke komme over nøyaktig hvor helt nydelig Anne ser ut i dette ensemblet. (Ok, kanskje ikke klarer ikke å huske clutchen.) Du kan få din egen glitrende bit Louboutin Evening Bag for $ 2695 gjennom Barneys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.