RG Home of Florence Elephant Collection

Lukk skoddene, sikre dørene, ta med barna inn så vel som hundene også … siden elefantene er ute så vel som jungelen er nøtt! Hah … du må forstå at jeg har en ting for elefanter. Jeg er ikke sikker på hvor det kom fra, men år tilbake tror jeg at faren min snakket om nøyaktig hvordan han ønsket å bli gjenfødt som en elefant i neste liv, så vel som siden vår samling av tre, stein, leketøy, så vel som Fluffy elefanter vokste bare til et punkt at vi teller 4o-noen forskjellige elefanter i hjemmet vårt, fra alle mulige hjørner av jorden som kan tenkes. Derfor var jeg ekstremt spent da Megs sendte meg e -post til meg disse posene med e -postens emne og sa “spesielt med deg i tankene”.

Kickin ‘Off the Working Week, vi gjør det stort, så vel som i stil! RG -hjemmet til Florence Elephant Collection er i hjemmet, så vel som de sørget for å ta med hele familien. OK OK, deler av de pårørende måtte være hjemme, men det finere valget oppdaget metoden sin til vår verdifulle blogg.

Begynn til topp-venstre vi har Elephant Collection-kjøpesekken, en sjenerøst stor kjøpsbæring med en morsom kant. Det er laget av beige lerret med utførelser i brunt villsvin. Denne vesken har en stor interiørdel med glidelås. Elefantindikasjonen er på en smart måte inngripet i håndtaket, noe som gjør den både unik og bedårende å se på. Det er også en avtakbar stropp. Den italienske kjøpsvesken går for 589 dollar med Forzieri.

Det neste familiemedlemmet er kjøpesekkens bror, den semede enorme kjøpsposen. Stort navn for en enorm pose. Denne fulle semede kjøpsposen er en hel 13 tommer bredere enn den tidligere nevnte vesken, og måler på 41 tommer i bredden. Annet enn det, spesifikasjonene er de samme, vil den oppdage en ny eier for 658 dollar amerikaner med Forzieri.

Nederst til høyre har vi den universelle beige elefantsamlingens ryggsekk. absolutt nydelig! Elefantstammen lager håndtakene for stenging av vesken … bare uimotståelig. Den italienske back-o-Phant går for 491 dollar, nok en gang via Forzieri.

Sist, men definitivt ikke minst, det minste medlemmet av familien, Brown Elephant Collection Cosmetic Case. På denne måten vil til og med dine hverdagslige toalettsaker reise med stil med deg, så vel som på samme måte vil trekke overrasket utseende når du trekker ut bagasjerommet! Garantert! Tilbudt for $ 259,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.