Perfect Pairs: Alexander McQueen og Robert Clergerie

Som noen av dere vet, har vi et søsterside som heter Talkshoes som handler om … vel, dere er smarte. Designervesker og designersko går sammen som peanøttsmør og gelé (og kanskje enda bedre, fordi hei, færre kalorier), så det virket bare ideelt for oss å gå i den retningen. Nå som vi er i skobransjen, trodde vi at vi ville kombinere de to en gang i uken for din glede i vår nye Best Pairs -serie.

Kanskje på grunn av tjenesten jeg er i, begynner jeg alltid å tenke på antrekkene mine med vesker og sko. Det er normalt en pose jeg jones å bære eller et par sko som jeg tror ville være best for en bestemt anledning, og hvis jeg er heldig, ser vesken og skoene begge ut som om de til og med hører hjemme i samme antrekk. (Det er ikke alltid tilfelle, og da må noen harde beslutninger tas.) Å lage spesielle kombinasjoner er imidlertid grunnlaget for personlig stil Gå sammen, spesielt hvis de er den samme designeren. Det er tilbehørsekvivalent med å få og bruke et fullt rullebane -utseende, og det er bare ikke det som får meg i ekstase over stil.

Det ville være fristende å koble en gullsko med gullhold for en kveld ute, men jeg var fornøyd med måten stropp-og-mesh konstruksjonen av Robert Clergerie Querrye-sandaler minnet meg om vingestrukturen til en sommerfugl eller øyenstikker. Da jeg så Dragonfly Print og Gold Tones of Alexander McQueen Demanta Silk-Satin Clutch, var det tydelig at de to var en kamp laget i Accessories Heaven. De “matcher ikke”, men de koordinerer, og jeg tror det er et mye mer elegant mål.

Liker du disse brikkene sammen? Ikke glem å sjekke ut alle favorittskoene våre på talkshoes.com!

Alexander McQueen Demanta Silk-Satin Clutch
$ 525 ved hjelp av Net-A-Porter

Robert Clergerie Querrye sandaler
$ 895 ved hjelp av Net-A-Porter

Leave a Reply

Your email address will not be published.