National Purse Day Spotlight: Rebecca Minkoff Waverly Eyelet Studs Crossbody

Som forberedelse til National Purse Day denne fredagen 10. oktober kunngjør vi en spesiell pose hver dag. Hver pose er fra en av våre ekstremt foretrukne designere, så vel som de alle tilbys på Bloomingdale’s, vår nasjonale veskedagspartner. For å sparke ting av, har vi Rebecca Minkoff Waverely Eyelet -pigger Crossbody.

Minkoff er en designer som har en spesiell beliggenhet i hjertene til hele Purseblog -teamet; Vi har fått se Rebeccas virksomhet vokse sammen med oss ​​på purseforumet vårt, nesten fra den dagen begge ble grunnlagt. Våre medlemmer var de aller første “Minkettes”, som nå er et begrep som refererer til alle merkets ivrige fans, så vel som de (og vi) er alltid glade for å se hva Rebecca har kommet opp neste. Vi er enda mer stolte over at denne gangen er det noe å feire National Purse Day.

Denne spesifikke vesken ligger i nærheten av hjertene våre, siden det er et så utmerket eksempel på hva Rebecca Minkoff gjør så bra-bro dag så vel som kveld med en pose som føles samtidig avslappet og fancy. Vi kunne ikke tro på en mye bedre metode for å begynne nedtellingen til National Purse Day med Bloomingdales.

Du kan hente posen i Bloomingdales National Purse Day pop-up-butikk for $ 395.

Leave a Reply

Your email address will not be published.