Få en sniktitt på Louis Vuittons kommende samling før-fall 2018

Louis Vuitton er det rikeste luksuriøse merket i verden-og det er ikke nært-så under normale omstendigheter kan vi stole på LV for å gjøre ting i en stor vei. Showene er alltid arrangementer, holdt i globale landemerker som Louvre eller på merkets egen Frank Gehry-designet Louis Vuitton Foundation-bygningen. For Pre-Fall 2018 har imidlertid Vuitton tatt en mer nedskalert tilnærming, og valgt bare å gi ut 15 lookbook-bilder for publikum.

Av de 15 bildene er det bare syv som inneholder vesker, og flere av dem er versjoner av den populære, bagasjeromsinspirerte Petite Malle Clutch eller Hat Box-inspirert Petite Boite Chapeau i nye versjoner. Det er relativt lite monogram lerret, men du merker det mest på en versjon av det raske som smelter det sammen med kontrasterende svart skinn; Kombinasjonen av monogram lerret og fargede lær har vært en stor hit for Vuitton de siste sesongene.

Det er vanskelig å få et omfattende blikk på hvordan samlingen vil føles, posesmessig, fra disse bildene, men du kan sjekke dem ut nedenfor. Så snart vi ser flere bilder fra før-fallet 2018, oppdaterer vi deg.

[Bilder via Vogue Runway]

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.