Denne longchamp-vesken er en fantastisk tote med et passende navn

i et midtprisbagemarked som har en tendens til å bli glattet med trendbevisste vesker som håper å trekke inn unge kunder med tvilsomme økonomiske ferdigheter, og finne noe som Longchamp Divine Cuir Tote kan være en absolutt åpenbaring. Det er bare … en tote. En svart tote! En nyttig, nøytral svart tote!

Når et design er så enkelt som dette er, må det lages av fantastiske materialer, eller det er enkelt ikke å fungere. Heldigvis er læret som Longchamp valgte mykt og berørbart, men fortsatt strukturert nok til å gjøre denne vesken til et alternativ for et konservativt kontor.

Den eneste uenigheten jeg har med denne designen er logotallen i midten. Jeg er ikke en stor tilhenger av disse taklet vedheng på noen pose, og på denne ødelegger det nesten den visuelle enkelheten. For den relativt fornuftige prisen og det fantastiske læret, er jeg imidlertid villig til å tilgi dens tilstedeværelse. Hvis noen på Longchamp leser dette, kan du imidlertid stoppe det med disse tingene. De ser gammeldags ut. Kjøp gjennom Bloomingdale for 535 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.