Graver du fremdeles Louis Vuittons Monogram Multicolore?

For å være best ærlig, har det vært lenge med tanke på at jeg til og med følte meg 100% sikker på at Louis Vuitton fremdeles laget sitt lyse fargemonogram Multicolore -lerret. Det er et utseende jeg assosierer så tungt med begynnelsen av 2000 -tallet, med Jessica Simpson da hun fremdeles var gift med Nick Lachey og satte Louis Vuitton Monogram Multicolor Quick over hele MTV på nygifte, og da økonomien krasjet og Simpson og Lachey ble skilt og folk De fleste av Vuitton -kunder flyttet for det meste å bruke saftige couture -svette, og flyttet tilbake til vanlig monogram eller videre til et av merkets andre materialer. Noe så smaksspesifikt som Monogram Multicolore bare kan holde seg på topp så lenge.

Derfor ble jeg litt sjokkert over å finne Louis Vuitton Heartbreaker nylig. I både stingray-trimmede og fulle lerretversjoner er det et nytt multicolore-alternativ som kan ha folk som vurderer materialet som ikke har tenkt på det på lenge. Jeg var ikke tilhenger av utseendet første gang (i det hele tatt), men med en full rosa stingray klaff, tør jeg si at jeg er fascinert? Sjekk ut mange flere versjoner av vesken etter hoppet, og la oss gå over om Monogram Multicolore kan gjøre comeback eller ikke.

Jeg er litt sjokkert over meg selv for å like denne vesken i det hele tatt, men blandingen av Stringray og Vachetta Leathers og bare litt monogram i den hvite versjonen føles veldig vårlignende og tiltalende, på et visst nivå. Jeg er ikke så begeistret for Black Stingray-versjonen eller et av alternativene for alle-lerver, men jeg kunne se hvorfor de ville appellere til folk som allerede liker materialet. Hvis ikke annet, er dette første gang jeg har sett på Monogram Multicolore med alt annet enn forakt på mange år. kanskje noen gang.

Louis Vuitton Heartbreaker Stingray, $ 2600 ved hjelp av Louis Vuitton

Louis Vuitton Heartbreaker Canvas, $ 1700 ved hjelp av Louis Vuitton

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.