Louis Vuitton Neverfull gjennom tidene

Det er offisielt, etter å ha vært på markedet i nesten 14 år, er Louis Vuitton Neverfull her for å bli. En av husets mest solgte poser sammen med Speedy and Alma, som ble introdusert i henholdsvis 1930 og 1934, er den uendelige uten tvil ikke en veskeveteran ennå, men det er unektelig en garderobeskap.

Foruten det faktum at det er nesten bunnløs, reversibelt og kan inneholde opptil 231 pund, er en grunn til at vi på Purseblog virkelig elsker denne toten det faktum at den uendelige er en av posene som har eksistert nesten så lenge vi har. Jeg antar at det gjør det til et søsken av slags. På en måte. Å lese Vlads første innlegg om Neverfull var så rørende (SOBS).

Sentimenter til side, under Neverfulls mammut vekstbane har den gjennomgått utallige samarbeid og makeovers i ekte Louis Vuitton -stil. I dag skal jeg se på noen (les: så mange jeg kunne finne) av disse svært ettertraktede, og ofte ekstremt sjeldne spesialutgavene Neverfulls. Så uten videre, la oss komme i gang med de nyeste først – det kommer til å bli lang! Gi oss beskjed hvis du tror jeg kan ha gått glipp av noe.

Av bassengkolleksjonen Neverfull
Mens Sunny Days ruller inn, avduket Louis Vuitton sin nyeste samling, og den er perfekt for å ta til bassenget. Denne uendelige fra Summer Capsule 2021 har en navn, “By the Pool”, og har det gigantiske monogrammet på gradient nyanser av koralloransje, sommerlig rosa og blekblått. Det får deg til å smile hver gang du ser på dem (med mindre du allerede er internt gråtende fordi det ser ut til å være utsolgt overalt!)

Lvxuf Neverfull
Etter Artycapucines-samlingen (bananversjonen fikk meg til å gå bananer!), Har Urs Fischer gitt en uklar, håndtegnet grafisk ny spinn på flere poser inkludert Neverfull. Emblazonert med et nytt monogram i iøynefallende knallrødt eller svart på hvitt eller svart skinn.

Spill på Neverfull
Mens Cruise 2021 -kolleksjonens navn høres ut som tittelen på en heist -film, har spillet på Neverfull et flerfarget monogram punktert av Red Hearts med et trykt spillkortapplikasjon. Jeg tror dette er perfekt for den sære kjøperen som kan finne originalen litt kjedelig.

Shearling (Teddy) Neverfull
Debuterte høsten vinter 2020, er Teddy Neverfull laget av kornet svart skinn med en farget skjærlogo, lappeteppeblomster og trimmer, noe som gjør det til et ultra-koselig, ultra-chic vinterensemble.

Siden 1854 Neverfull
Laget av eldgamle Jacquard med nummeret 1854 bokstavelig talt trykt blant logoene, er denne iterasjonen foredlet med en vintage vri.

Crafty Neverfull
Den listige Neverfull er også introdusert som en kapsel som en del av høsten 2020 -samlingen, en kulminasjon av mange av Vuittons tidligere samlinger (se nedenfor), som det gigantiske monogrammet og dristige graffiti -trykket.

Lvxlol
I samarbeid med det globale e-Sports Company Riot Games, opprettet Louis Vuitton disse Limited Edition League of Legends-vesker som sin sommer 2020-kolleksjon, og den uendelige fra denne samlingen har meg wow-ing med sine skinnende gull- og sølvstriper.

Escale Neverfull
Denne tie-dye-designen i pastell nyanser sammen med det gigantiske monogrammet brakte hjem den perfekte høytiden (isolert) vibber i Louis Vuitton Summer 2020-kolleksjonen.

Monogram denim lappeteppe
En kombinasjon av monogram, denim og damier, denne rød-aksenterte uendelige ser veldig annerledes og veldig ny, og veldig mye i motsetning til Vuittons faste linjer, og jeg elsker det.

Jungelgiganten monogram
Denne samlingen ble kalt “Den mest vågale tolkningen av det klassiske Louis Vuitton -mønsteret ennå”, og får sikkert ut dyret i deg!

Giant Monogram Neverfull
Et sommerspinn på det ikoniske monogrammet tilbake når sommeren faktisk betydde noe, det gigantiske monogrammet Neverfull har vært en hit siden sommeren 2019 (wow, det er tre “Summers” i en linje!)

Neverfull Catogram
Da luksusgiganten gjorde et samarbeid med tidligere modell og kreativ direktør for Vogue America, Grace Coddington, som også har en tilhørighet til dyr, var det bare passende at den Neverfull ville inneholde katter. Hvem kunne ikke like katter!?

Elsker lås aldri full
Denne uendelige er utfylt som en kapsel for våren 2019, og er pyntet med metalliske hjerter, låser og nøkler, antagelig for å holde kjærlighetsartiklene dine sikre.

Karakoram Neverfull
Denne versjonen er en oppdatert take on the Damier Ebene Neverfull, denne versjonen benytter seg av dristig rød ramme skinndetaljer, ikke-så fremtredende polerte messingstigger og sorte skinntrimmer, selv om den medfølgende posen er den grunnleggende versjonen.

Trompe L’Oeil -skjerm (sommerstamme) Neverfull
Som en kapselkolleksjon for våren 2018, har Summer Trunks -kolleksjonen bagasjeromsdetaljer som gir fra seg en 3D -optisk illusjon for å lure øyet!

Patches Collection
Disse uendelige, morsomme klistremerker (eller lapper) er pyntet med glitrende, morsomme klistremerker (eller lapper), og nytes best.

Kabuki monogram
I samarbeid med den anerkjente japanske designeren, Kansai Yamamoto og presentert i et blendende show utenfor Kyoto,Japans Miho -museum, Cruise 2018 -kolleksjonen, inneholdt Kabuki detaljering. Selv om de ble kalt “klistremerker”, utstråler denne vesken en mye mer lekent mystisk og uformell stemning i forhold til de grunnleggende monogram/rutete versjonene.

Løp aldri full
Denne vesken er inspirert av motorsport hvis flagg deler et rutete mønster med Louis Vuittons Damier Ebene og skaper et inntrykk som er sporty, elegant og levende. Selv om sannheten blir fortalt at jeg ikke kan forestille meg å vifte med en uendelig ved tilfeldige biler som sannsynligvis er mye over fartsgrensen allerede.

LV × Jeff Koons Masters Neverfull
I samarbeid med samtidskunstneren Jeff Koons, skapte Louis Vuitton en “kunstnerisk”, “edgy”, kunst-emblazonert samling som ærlig forferdet oss alle. Til din ekstra skrekk, vil jeg nevne at jeg faktisk liker Rubens Neverfull også (OK, jeg vil løpe bort og gjemme meg til du går videre til neste Neverfull).

Tahitiennes 2017 Neverfull
Denne iterasjonen er laget i Damier Azur med blomstertrykk i Rose Ballerine, og er sommer-y og feminin og føles som et pust av kjølig luft i den tropiske sommersolen!

Neverfull World Tour
På samme måte som Patches -kolleksjonen ovenfor, er Neverfulls NeverFls også dekorert med klistremerker, men disse minner om alle hotellene over hele verden som husets kreative direktør, Nicolas Ghesquière har turnert. Det er ment å gi deg en følelse av å ha erobret verden også!

Monogram jungelprikker
For våren/sommeren 2016 kom huset med et nytt trykk (igjen!) Bestående av livlige flekker og palmefronds. Samlingen heter tilsynelatende også Palm Springs -samlingen (?), Og den er perfekt for sommerensemblet ditt.

Monogram Bay
Kjeder og blomster. Høres litt ut som våpen og roser. nok sagt. Oh og også nonograms. Mange monogrammer. Jeg vet ikke helt hvorfor det heter Bay.

Totem Neverfull
Løvig på en virkelig finurlig måte, med streker av lekne farger på en monogram -base, forteller Totem -linjen virkelig at du har en lykke (eller hva som helst annet totemer skal gjøre).

Ramages Neverfull
Ramages -kolleksjonen ble lyst i nyanser av rosa og oransje, inspirert av undersjøisk liv, og debuterte sommeren 2015 sammen med “V” -kolleksjonen nedenfor. Zthe ordet “Ramage” som bokstavelig talt oversettes til ville utemmete grener og grener, som også er inntrykket utstrålet av utskriftene.

Monogram V Neverfull
Emblazonert med en enkel, men fet V, i to alternativer, rosa og turkis, mens noen av alternativene har navn på visse kjente byer trykt sammen med V -ene, sannsynligvis for folk som meg som er stolte av byer de ikke bor i . Louis Vuitton kjenner meg så godt.

Neverfull Ikat Articles De Voyage
Monogram Ikat -linjen henter inspirasjon fra Middelhavet, og har “Articles De Voyages” -motivet på fronten med leggskinnskinntrim. Interiøret er helt foret med Ikat Floral Print og kommer i tre nyanser: Rose Velours, Fuchsia og Grand Bleu.

Resort Neverfull
Å ha et Ikat-Floral-interiør, hyller Neverfull Resort Collection til noen av verdens mest kjente alpinanlegg. Sett her er Palm Beach Neverfull.

Neverfull Stone Rose Appliqué
Fortsatt å opprettholde de ikoniske denimlinjene, så Cruise 2013 det steinvaskede monogram bomullsretten aldri full med logoapplikasjoner, som gjorde et veldig avslappet, elegant utseende som jeg ikke kan la være å elske. Selv om noen av brikkene i samlingen også ble introdusert i en nydelig karamellskygge, kom den aldri bare i rosa. Ikke at jeg klager.

Bølger aldri full
Jeg har alltid hatt en viss fascinasjon for prikker , Et av de siste samarbeidene av Marc Jacobs for motehuset.

Monogram Rayures Neverfull
Rayures -samlingen henter inspirasjon fra det originale Rayee -lerretet som er omtalt på Louis Vuitton Trunks på slutten av 1800 -tallet, og sammenstiller fet skrift, tykke beige striper på Monogram Canvas. Denne er også tilgjengelig i en XL-størrelse, og jeg er den gigantiske bagelskende personen jeg bare ikke kan la være å stirre i ærefrykt.

Monogram Idylle Neverfull
I henhold til luksuriøs forhandler Yoogi’s Closet, har Monogram Idylle (tidligere mini lin) lerretsamling et lettere, mer smidig, men motstandsdyktig lerret, laget av 58% bomull, 24% lin og 18% polyamid og er tilgjengelig i fargene fusain (sjokolade) , Encre (lys beige) og sepia (lysrosa).

Stephen Sprouse Graffiti
Nå kommer vi til OG-stjernen på Pop-Art Fashion, dette er sannsynligvis en av mine favoritt-aldri fulls hittil, spesielt den oransje graffiti-versjonen.

Stephen Sprouse Roses Collection
I postum samarbeid med Stephen Sprouse i 2009 tok Marc Jacobs et ikonisk rosemotiv trukket av Sprouse og innlagt husets monogram-lerret med lignende stil med dag-glo-roser, og denne samlingen fortsetter å selge på mye høyere.En-retail priser mer enn et tiår etter unnfangelsen.

Neverfull Moca Takashi Murakami
Denne super sjeldne, ekstremt begrensede utgaven Neverfull ble dekorert med “hender” -symbolet på Monogram Canvas, eksistens. Fra tid til annen blir det imidlertid tilgjengelig på videresalgsmarkedet. Grip det nå!

Informasjon og innhold høflighet: hele internett, men Bragmybag, Bagaholicboy, Rebag og Yoogis skap spesielt.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.