Få ditt første blikk på Fendis helt nye vesker fra 2018

desember, kan være mest kjent for poselskere som en tid til å få fantastiske tilbud på vesker du har forfølgelse i flere måneder, men det er også en fantastisk tid til Se mot fremtiden, fordi samlingene før fall faller til venstre og høyre. I dag har vi nabbet noen bilder av Fendi Pre-Fall 2018, og hvis du er en fan av merkets signaturblanding av fine materialer og idiosynkrasi, vil du sjekke dem ut helt sikkert.

Samlingen er tema rundt dronningen av hjerter, men ikke på en måte som er åpenlyst romantisk eller jentete. I stedet dukker hjertene noen ganger opp som et dekorativt motiv, og det er mye rødt. Begge disse tingene spiller bra for Fendis signatur sære utseende, så hvis du har vært tilhenger av merkevaren de siste sesongene, vil du sannsynligvis grave hva som kommer.

Fra et varesynspunkt er den største tingen å merke seg en redesignet 3jours -veske, som nå har en litt mykgjøret struktur (de blussede gussettene ser mer brettet ut enn sømmet, som de gjorde tidligere), i tillegg til et andre par topphåndtak lånt fra forresten vesken. Mitt inntrykk av dem er at de stort sett er dekorative, men et av lookbook -bildene viser en modell som bærer posen med de korte stroppene. Sjekk ut de nye posene og mer nedenfor.

[Bilder via Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published.