Boostcase har endelig laget en iPhone-ladingskasse som ikke er skjemmende

, et evig nær-død iPhone-batteri er et av de verdslige problemene i det moderne livet som vi ikke helt har skapt den ideelle løsningen for. Ønsket om tynne, lette og kraftige telefoner har overgått batteriteknologi, og den beste måten å bekjempe den hvis du ofte bruker telefonen, er å bruke en laderkasse, men bulk innebærer at mange av dem er stygge. De snart-til-debut boostcase hybrid eksotiske iPhone-ladesaker er lett de mest estetisk behagelige alternativene du finner.

Jeg har brukt både boostcases og mophies (den største konkurrenten) mye de siste årene, og de fungerer begge bra. Hvis du ikke er kjent, tilbyr begge oppsettene en batteripakke som lader uavhengig av telefonen din, som du deretter kan slå på når det primære batteriet begynner å bli lavt; Det sekundære batteriet dobler den samlede brukstiden.

Den viktigste fordelen med boostcasen er at det faktisk er en to-i-ett-avtale; Du har en slank beskyttelsesveske som telefonen din kan bruke hele tiden, og når du trenger den, glir den klumpete batteripakken på den; Med en mophie er det hele eller ingenting, og det er heller ingen eksotiske læralternativer.

Alle sakene nedenfor er kompatible med iPhone 5 eller 5s, som kan være selskapets eneste feilberegning. Med prispoeng på $ 350 til $ 450, avhengig av materiale, er disse eksotikkene sannsynligvis rettet mot den typen kontant-flush strømbrukere som allerede har oppgradert til en iPhone 6. Å vente på at disse skal selges i salg er sannsynligvis en god innsats, men hvis hvis Telefonen din er evig død, du vil følge med på dem.

Boostcase hybrid øgle iPhone ladesak
$ 350 gjennom Barneys

Boostcase hybrid øgle iPhone ladesak
$ 350 gjennom Barneys

Boostcase hybrid øgle iPhone ladesak
$ 350 gjennom Barneys

Boostcase hybrid stingray iPhone ladesak
$ 450 til Barneys

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.