En ettermiddag med den nyeste Diortravel -kolleksjonen

Når det gjelder reise, bringer flertallet av oss funksjonelle poser som holder opp godt, i tillegg til å bringe produktene våre for å få fra punkt A til punkt B. Mange av oss viser vår tilhørighet For designervesker når det gjelder vår bæreveske eller personlige veske som velger oss, kontra våre større gjenstander. Hvis det var ett designerposemønster fra de siste par årene da det gjelder reiser, var det Dior-boken som satt på toppen av en wheelie-bæreveske. Det endte opp med å være den uformelle kule reiseveskeuniformen så vel som Dior fortsetter å gi ut mange versjoner av den bære for å holde fansen mettet.

Vi har dekket Dior Book Carry (i mange iterasjoner), men tatt det et skritt videre, har Dior gitt ut en hel samling, passende kalt Diortravel, produsert de som liker å få (med stil). Spennet fra vesker så vel som Duffles til totes, hatter så vel som mer, produserte Maria Grazia Chiuri Diortravel -samlingen i kamuflasjetemaet i tillegg til det berømte Dior Oblique Canvas. Kamuflasjetemaet gir dybde så vel som dimensjon til posene som stikker ut i hver colorway som tilbys. Kamuflasjeproduktene er produsert med håndskåret frynset brodert lerret samt sammenkoblet med tonal “Christian Dior” -signatur på visse produkter også.

Når det gjelder de større bæreposene? De er det du kan forvente av en bringe på (men gjør det til Dior). Disse funksjonene vannavvisende, håndskåret frynset teknisk lerret som må holde posen i mye bedre stand hvis du velger å virkelig bruke den som en bring på. Når det gjelder bagasje i full størrelse, vil ikke mye av designeren, men for en bringing, noen gjør det. Du har mye mer administrering av vesken din, så vel som nøyaktig hvordan du behandler den til den går i overhead -søpla, så vel som i denne situasjonen vil det mørke materialet ikke vise slitasje.

Dior-boken som bærer i kamuflasjehvit er oppsiktsvekkende, da det er en off-white, kremet fargetone, men for å være ærlig, hvis du noen gang søler ting, har barn, eller bruker mørke plagg som kan overføre, er du mest sannsynlig tryggere med en mørkere alternativ. Den gode nyheten er at den blå versjonen er like vakker, i tillegg til at det er en pose du kan kjøpe til plassering inne i vesken din for å levere litt organisasjon også.

Reise er ment å stimulere nysgjerrighet så vel som drømmer, så vel som en samling som Diorgravel gjør nettopp det med en ekstra mote-frem berøring. Et større pluss til, mange av disse produktene kan individualiseres med ABCDIOR -tjenesten, noe som vil gjøre dem spesielle for deg, så vel som å få deg til å føle deg så mye mer spesiell på hver opplevelse du tar disse produktene med på. Handle DiorTravel på Dior.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.