Blake Vibrant har tatt fatt på en sommer av presseopptredener i Christian Louboutin Shoes

Blake Vibrant har ikke en, men to filmbilder for å promotere i sommer, så vel som det indikerer dobbelt Louboutins. Vi har bare nylig viet en hel publiser til hennes fantastiske Louboutin -kolleksjon, der vi diskuterte hennes Louboutin som på lang tid. Imidlertid har Blake brukt alle disse Louboutins bare de siste ukene, i tillegg til at det absolutt ikke er noen gjentakelser! Noen er så nye, vi forstår ikke engang hva vi skal ringe dem. Blake, jeg føler at vi skylder deg en økonomisk takk for at du tilfredsstiller alle våre designersko -materialbehov.

Christian Louboutin Double Strap Sandals
Handle Christian Louboutin ved hjelp av Saks
Blake brukte disse veldig lille nye svarte Loums til premieren på Shallows i NYC. Hennes nydelige svarte så vel som White Floral Gown er en Carolina Herrera.

Christian Louboutin blomsterpumper
Handle Christian Louboutin ved hjelp av Saks
Blake brukte dette ensemblet for å markedsføre sine to flicks på Jimmy Fallon. Disse blomstermønstrede Louboutins er også veldig nye. Vil du tro meg hvis jeg fortalte deg at hun var gravid? Det er riktig, Blake Vibrant promoterer for to.

Christian Louboutin Follies Strass Pumps
$ 795 ved hjelp av Saks
Se igjen, det er ikke J-Lo. Det er (en noe garver enn normal) Blake Lively, ved å bruke et par svart passform sammen Christian Louboutin Follies Strass Pumps med en attraktiv David Koma -kjole til en etter feiring for den grunne ‘NYC -premieren.

Christian Louboutin Goldostrap piggpumper
$ 1.195 ved hjelp av Bergdorf Goodman
Jeg liker dette utseendet siden det er veldig Serena van der Woodsen rundt 2007. Det er delvis siden Empire Midseksjoner så vel som Boho hva som begge var absurd stilig da. (Selv om denne kjolen virkelig er fra Valentinos høst 2016 -kolleksjon.) Også pigget Louboutins mest sannsynlig mye av et utseende på sladderkvinnen minst en.

Christian Louboutin Miziggoo piggte sandaler
$ 1.095 ved hjelp av Neiman Marcus
Når han snakket om piggete Louboutins, brukte Blake disse absolutt bananene, nysgjerrig kalt Louboutin Miziggoos for å promotere sitt andre filmkafésamfunn rundt NYC. Jeg indikerer “bananer” på en flott måte, selvfølgelig, så lenge Blake ikke er en sko-kaster når hun er sint.

Christian Louboutin Pigalle Follies Strass Pumps
$ 745 ved hjelp av Barneys
Her kommer hun tilbake til hotellet sitt når igjen etter en runde med presseopptredener for ett eller annet film. Hun bruker et skimrende, blå-og-gull ombre par krystall-sprengte Louboutin Pigalles.

Christian Louboutin så Kate pumper
$675 by means of Nordstrom
Blake likewise used these mighty metallic leather So Kates while on the press path for The Shallows. So Kates were generally created with Blake vibrant in mind. Her gown is from Michael Kors’s autumn 2016 collection.

Christian Louboutin Tudor Sandals
$1,195 by means of Neiman Marcus
Finally, Blake used these aptly named, pearl-encrusted Christian Louboutin Tudor sandals with a gorgeous, burgundy Oscar de la Renta gown to do motion picture press in NYC.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.