Kjendiser gjør sin metode rundt om i verden med vesker fra Fendi så vel som Hermès

Ingenting irriterer oss mye mer enn en flott hemmelig pose. Bortsett fra, selvfølgelig, når den hemmelige vesken ikke blir brakt av en, men to kjendiser i løpet av dager etter hverandre. Kjendiser oversvømmer Venezia (muligens bokstavelig talt, hva med vekten av alle kjolene deres så vel som avanserte varer), så vel som de forvirrer oss med en ny pose vi ikke kan ID. Denne vesken ble ekstremt iøynefallende brakt rundt i Venezia -filmfeiringen av to forskjellige Victoria’s Trick -modeller, så vi kan anta at dette er et bevisst markedsføringspress fra noen. Men hvem?

Hilaria Baldwin
Her er Hilaria Baldwin, som drar til US Open Tennis Championship 2019 på åpningskvelden med en sjarmerende rosa Louis Vuitton Capucines -veske.

Handle Louis Vuitton Capucines vesker her

Sophie Turner
Sophie Turner ble identifisert slugging denne store, elefant-uthornede Louis Vuitton-ryggsekken rundt New York City.

Handle Louis Vuitton -vesker her

Elsa Hosk
Her er Elsa Hosk, en vei til Venezia -filmfeiringen på Venezia -flyplassen. Hun reiser med en lerret Fendi Zucca Tote.

Handle Fendi -vesker her

Megan McKenna
Engelsk TV -karakter så vel som sangeren Megan McKenna ble sett bringe en grå Celine Phantom -bagasje, mens han hang ut i Vest -London.

Handle celine vesker her

Isabeli Fontana
Brasiliansk design Isabeli Fontana spottet oss med denne fantastiske hemmelige vesken mens vi hang på Excelsior Pier i Venezia under Venezia Film Festival. Min aller første antagelse var Valentino, men det er ikke heller riktig, er det?

Elizabeth Debicki
Her er den australske skuespillerinnen, Elizabeth Debicki, ta med seg en Birkin mens han filmer en scene for filmanlegget i London.

Handle Birkin -vesker her

Martha Hunt
Du vil merke at Martha Search er å bringe en kremfarget versjon av den ekstremt nøyaktig samme hemmelige vesken som hun dukker opp på Venezia Film Festival. Jeg er ekstremt engstelig for å høre dine fineste gjetninger om hva denne vesken er. Jeg har mange konsepter om hva det ikke er.

Jennifer Lopez
Til slutt, her er J-Lo, som rocker en kanarisk gul Hermès Kelly på metoden sin til treningssenteret i Miami. Jennifer Lopez har blitt brakt Hermès ganske konsekvent i flere måneder, om ikke år.

Handle Hermès -vesker her

Leave a Reply

Your email address will not be published.