Det etterspurte merket PurseForum -medlemmer elsker: Massaccesi Purses

Jeg sjekket ut hver eneste kommentar på dette nettstedet, samt en av de gjentatte kommentarene er besøkende som søker etter nye merker. Alle av oss forstår de etasjes veskemerker, så vel som om mange av oss liker dem, så vel som kommer til dette nettstedet for dem, mange ønsker også noe nytt. Vi er veskeentusiaster i tillegg til mange ganger vi ønsker å ta med oss ​​i tillegg til å vise frem et nytt merke. Mange nye merker tar veien til å legge posene på armene på hver påvirker, så vel som stjerne de kan, men det er noe så rent med Massaccesi -tråden på TPF. Dette merket er ganske ukjent likevel i vårt veskelovlige hjørne av Internett, den hengivne Massaccesi -tråden har over 1880 sider med over 28.200 svar. Fansen av merkevaren tror på sekkene så vel som skaperen så mye at flere medlemmer har bedt meg om å dele det med andre veske -afficionados i verden. I tillegg til et merke som forblir tro mot håndverksrøttene, sammen med en skaper hvis entusiasme i hans verk, måtte jeg ta et dypere blikk så vel som å dele.

Jeg har alltid uttalt at purseforum-medlemmene våre rangerer blant de mest informerte i veskeverdenen. Hvis du vil forstå noe om en bestemt pose, gå til forumet vårt. Muligheter er ikke bare forstår de mye mer enn de fleste, ofte forstår de mye mer enn mange merkers salgsselskaper selv. Nøyaktig det samme kan oppgis på merkevaren Massaccesi.

Nylig håndterte merket den alvorlige sannheten om å trenge å stoppe produksjonen siden de stigende driftskostnadene, spesielt i måten de lager sekkene sine. Jeg ønsket å oppdage mye mer om merkevaren for å vise deg, så jeg rakte ut til skaperen Marco for å spørre ham om noen bekymringer i tillegg til å sette søkelys på et nytt merke for deg å oppdage.

Riktignok har Marco ikke brukt mye penger på elegante annonsekampanjer for å vise frem designene sine. Personlig vil jeg gjerne se sekkene hans personlig for å berøre, holde, samt undersøke – en pose i hendene mine gjør mer, spesielt for et merke jeg ikke kjenner, enn bare å evaluere online. Det jeg kan fortelle deg er at utallige forummedlemmer har endt opp med å bli fromme massakresiske elskere.

Stilen er rene så vel som fra bildene du kan fortelle at læret er ekstremt luksuriøst. Merkenavnet finner du på posene, men ikke i en ansikts-type måte. Mine personlige favoritter er Aurora, Luna, Zhoe Legend, samt Rua Angelica.

Fortell oss om nøyaktig hvordan du kom i gang i vesken verden:

Jeg begynte offisielt å jobbe med faren min i 1990, da jeg var 18. Virkelig begynte jeg å oppdage nøyaktig hvordan jeg skulle jobbe skinn når jeg fremdeles var baby. Min far trakk seg på slutten av 2001, så vel som jeg begynte skreddersydde veskerproduksjon. Å produsere mitt eget merke har vært en slags naturlig utvikling av vår tekniske vekst enn vår dype forståelse av alle konvensjonelle ferdigheter som trengs for å skape en høykvalitets skinnveske. Jeg forstår moteutstyrsmarkedet ekstremt dypt så godt som jeg forstår nøyaktig hvordan det i dag styres av Twisted Guidelines som jeg ikke deler, så jeg har håndtert min Massaccesi -virksomhet med et selskapssynspunkt som, fordi den ekstremt aller første dagen, har vært noe unikt. Jeg er helt overtalt at inntektene ikke kan retningslinjer for alt. Det er en slags håndverk som kan eksistere bare hvis de er utviklet på en ekstremt stor kjærlighet, entusiasme, samt respekt for hva du har endt opp med å kunne gjøre. Det er som en skatt du mottar, du tar vare på så godt som du overlater til kollegene for fremtiden. For å jobbe trenger denne metoden en samlet så vel som dypt engasjement, men jeg føler meg daglig at hver person som mottar en skreddersydd pose fra oss på en eller annen måte føler litt av den hengivenheten. Jeg tror at det er dette som gjør massaccesi så annerledes så vel som unike. Akkurat her på MM for å gjøre hver klient glad for å ta med en av posene våre er en slags mantra. Det er vår aller første regel, alltid. Det er grunnen til at vi tar vare på kundene våre 7 dager i uken, ofte selv når det er her i Italia er sen kveld. Vi har en dyp respekt for kundene våre, så hver bit -forespørsel, hver detalj blir essensiell for oss så godt som vi gjør alt som er mulig for å produsere det hver dame forventer av oss, ikke det vi vil at de skal bære.

Jeg er helt overtalt at inntektene ikke kan retningslinjer for alt.

PB: Du har behandlet økonomiske vanskeligheter nylig. Kan du dele litt om det så vel som dine fremtidige planer?

Jeg kan ikke skjule at fra et økonomisk synspunkt er min metode for å jobbe også “kundeorientert” så vel som ikke ekstremt lønnsom. Dette har begrenset så mye muligheten til å investere i reklame så vel som markedet vårtØkt utrolig mindre enn det kan ha gjort. I løpet av sommeren 2018 så det ut til at det ikke var noe økonomisk håp for MM så godt som jeg var forberedt på å lukke selskapet. Da jeg avslørte at vi måtte slutte å akseptere ordrer, fikk vi en så stor mengde bestillinger fra våre kunder at jeg måtte sette på vent enhver form for beslutning. Klienters reaksjon har vært så sterk, intens så vel som hjertevarm at det endte opp med å bli tydelig at det hadde vært sprøtt å stoppe en så interessant så vel som vanedannende jobb som Massaccesi -vesker en.

I dag prøver jeg absolutt fortsatt å oppdage monetær støtte for virksomheten, men MM -klienter støtter forblir stor, så det har vært mulig å starte opp nye stiler på nytt, for å starte på å jobbe på nettstedet, for å gjøre litt reklame, så vel som å jobbe med Nye fascinerende nye jobber for AW 2019-20 sesong.

Prisene for posene jeg så er alle under € 500. Marco gir Purseblog -besøkende en 20% avslag på koden frem til 6. oktober. Gå inn i Purseblog (alle caps) i kassen for å få 20% avslag på bestillingen! Handle MassAccessi -vesker på denne lenken, så vel som å huske på at du kan sende e -post til marco, bestills@marcomassaccesi.it, da han også gir grunnleggende personaliseringer.

Angelica i Port Merinos kalv

Aurora i wisteria metallisk kalv

Luna i hvit + gul nappa kalv

Muse midi i Bluette Pompei Calf

Mini Zhoe i Wisteria Metallic Calf

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.