Se av Chloe Sand Glazed Suede Bag

I det siste er jeg virkelig trukket inn til unikt formede poser- noe som ikke er den typiske firkantede bære- eller rektangulære clutchen, hvis du vil. Dette se av Chloe Sand Glazed semsket skinn som passer til utgiftene ganske pent. Selv om det ikke er suverent skulpturell eller helt ut-av-denne verden (som kanskje en dodekahedronpose ville være; å komme, jeg kan drømme, ikke sant?), Har den en form vanligvis sett.

Det er et skuespill på den typiske mini-messenger-kors kroppen, men det minner meg om en spesialisert vanskelig kikkertsveske. Ser du det? Jeg antar at dette ser av Chloe Bag er delvis for alle fashionista fugle-våkere der ute, så vel som de som misunner den bedårende formen på sine kikkertposer. Vel, det er ikke sannsynlig at det ikke er tilfelle, men det er morsomt å tro på det på den måten.

Heldigvis ville denne vesken være hjemme i skogen eller parken så vel som på en swanky kveldsfest. Dusken er bare bagatellisert tilstrekkelig for å sikre at strukturen ganske enkelt børster øynene i stedet for å overvelde posen, så vel som den bitty gullkulen er bare tilstrekkelig til å muntre opp det svarte. I tillegg har den en sirkulær glidelås- innrømmer det, det er bare virkelig kult. Få med Net-A-Porter for $ 265.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.