Balenciaga Le Dix -vesken har dukket opp

Balenciaga Le Dix -vesken brakt frem noen sterke meninger fra våre kommentatorer når den ble aller første gang avslørt, så vel som nå som posen tilbys for øyeblikkelig kjøp, trodde vi at den ville Vær verdt tiden for å se på stilen nå som vi har større, mer detaljerte bilder å undersøke. Det er tross alt Alexander Wangs aller første grunnleggende veske som innovativ regissør på Balenciaga, en av de mest undersøkte designer-merkevarene noensinne. (Wang klarer seg imidlertid mye bedre i evalueringene hans enn hans moderne hedi -sliman.)

Da vi aller først utsatte denne vesken, var lesernes primære klage at den virket som andre poser de har sett før. Selv om det er sant at det definitivt ikke er noe revolusjonerende her, og heller ikke noen form for de unike detaljene som er nødvendige for å få en pose til å fange på som en IT-veske, er det en attraktiv, dyr, respektabel metode for å etablere en tilbehørskarakter for en designer Det er nytt for et merke hvis tilbehør trekker mye oppmerksomhet. For den aller første posen ut av porten, har det å gå tilbake til grunnleggende, så vel som å lage noe enkelt sine fordeler som en strategi. En rensing av ganen, hvis du vil.

Føles ganen din renset? Er du en Wang-at-Balenciaga-konvertitt, eller fortsatt skeptisk? Hvis du teller deg selv blant Wangs fans, kan du nå kjøpe denne vesken i to farger via Neiman Marcus.

Balenciaga Le Dix Cartable Bag
$ 2.250 via Neiman Marcus

Balenciaga Le Dix Cartable Bag
$ 2.250 via Neiman Marcus

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.