Mulberry Tillie: Liker du det like mye som Alexa?

Hvor går et merke etter at det produserer en IT -veske? Å utvikle noe som Mulberry Alexa er liksom å være i en dårlig som prøver å spille inn et annet album etter at det aller første plutselig gikk Triple Platinum. Holder du deg til det som gjorde deg til en stjerne, eller slår du ut i en ny retning? Mulberry valgte tydelig førstnevnte med våren 2011 -tilskuddet til Mulberry Tillie Satchel.

Da jeg først så denne vesken under New York Fashion Week om høsten, slo den meg som noe av en pared-down Alexa, så vel som det fortsatt gjør. Mye av posens struktur er den samme, men stroppene så vel som maskinvare er blitt redusert for å gi stilen et enklere utseende. Jeg liker at maskinvaren preget for å se ut som bit skinnstropper, men jeg velger fortsatt Alexa generelt. Hvilken vil du velge?

Så mye som jeg ofte liker Mulberrys arbeid, mangler denne vesken den nødvendige je ne Sais Quoi som treffer deg i avtalen med omgående når en pose kommer til å bli en hit. Noe som ikke skal si at denne stilen ikke vil tilby godt – jeg er sikker på at den vil – men jeg tror ikke den nødvendigvis forteller oss mye om hvor tilbehør går eller vil påvirke mange andre merker for å etterligne den. Prisen er imidlertid mye mye mer smakfull enn den kostbare Alexa. Kjøp med Net-A-Porter for $ 1175.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.