Alexander Wang tilbyr håndholdt industrialisme

Jeg er alltid en stor talsmann for dagtidskoblingen, mest fordi jeg tror mange kvinner antar at de er veldig vanskelig å bære når det vanligvis ikke er tilfelle. Jeg vil ikke nødvendigvis ta en til matbutikken eller på et annet ærend som jeg vet vil kreve at jeg har mange poser eller pakker, men til en lunsj med venninner eller noe lignende kan en clutch være en fantastisk måte å sette i gang en antrekk. Etter noen minutter med en under armen, har jeg en tendens til å glemme at den til og med er der.

Og det er for ikke å nevne alle de fantastiske kveldsbrukene for en clutch. Men hva med en pose som Alexander Wang Ryan håndtakskobling? Dette er den typen poser som krever at transportøren okkuperer en av hendene hennes med dens tilstedeværelse; Den nord-sørlige formen og klumpete topphåndtaket skaper et interessant utseende, men de betyr sannsynligvis også at det ville være ubehagelig å holde under armen som man har med mer prototypiske håndløse alternativer.

Jeg elsker Alexander Wangs vesker og eier faktisk en av disse utmerkede metallkantede industrielle kveldsposene, men jeg kan fremdeles ikke helt pakke tankene mine rundt om Wangs knebling av fantastiske jenter i sentrum vil ønske å ofre bruk av en av hendene for en hel kveld. Designet inkluderer ikke en valgfri skulder- eller crossbody -stropp, som kan ha vært den reddende nåden for denne søte lille designen. Som det er, tror jeg at publikums publikum vil være ganske begrenset til mennesker som er helt dedikert til Wangs estetikk. Spesielt med tanke på den noe bratte prisen, i sammenheng med Wangs normale prisstruktur. Kjøp gjennom Shopbop for $ 725.

Leave a Reply

Your email address will not be published.