Buzz Worthy: Feed 2 Kenya Bag

Denne vesken handler ikke bare om å være miljøvennlig, men det er for en fantastisk sak. Bergdorf Goodman introduserte nettopp Lauren Bushs nyeste fôrpose utelukkende. Feed 2 Kenya -vesken vil hjelpe Feed 2 personer i ett helt år for hver solgte bag.

Hver fôr 2 Kenya -veske vil mate to kenyanske ungdommer på institusjon i ett år. Posen vil koste $ 100 som er en donasjon til FNs verdensmatprograms institusjonsfôringsoperasjoner i Kenya. Feed Kenya -vesken er håndlaget av en coop av kvinner i Kenya med levende perler. Materialene er kanskje ikke verdt $ 100, men poenget med posen er å donere for å støtte ungdommene i Kenya, mens de på samme måte støtter kvinnelige håndverkere i Kenya. Denne vesken tilbys utelukkende på Bergdorf Goodman.

Over 350 millioner barn legger seg sultne hver natt. Sult så vel som underernæring dreper flere mennesker enn AIDS, malaria, samt tuberkulose kombinert. Faktisk dør et barn hvert femte sekund siden han eller hun er sulten. For en sulten gutt er institusjon ofte ikke engang et alternativ.

Likevel er det håp. Når gutter så vel som kvinner får et gratis, næringsrikt måltid i skolen, har forskningsstudien vist at oppmøtet øker med 100% så vel som ytelse forbedrer seg veldig.

For mange ungdommer er dette det eneste måltidet de får hele dagen, så vel som det er tilstrekkelig å utstyre dem til å overleve, lære, samt forbedre livene deres.

Feed Kenya -vesken er blitt håndlaget i Kenya av en coop av kvinner. Derfor er det ikke bare kjøpet ditt som gir barn på skolen, men du støtter også kvinnelige håndverkere i Kenya.

Takk for at du støtter fôrjobber så vel som FNs verdensmatprogram i kampen for å avslutte Kid Hunger! Vi håper du liker din håndlagde fôr Kenya -veske som er produsert i Kenya til fordel for kenyanere. Du har gitt to fulle magesker, støttet utdanning, samt lysere fremtid for to sultne barn.

For mer info om fôrjobber, besøk, Feed Jobs Org.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.