Bare kan ikke få nok: Gigi Hadid så vel som hennes Versace Palazzo Empire Bag

Når du tror på den passende Versace -kvinnen, ser du mest sannsynlig at noen er amazonisk høy, uendelig leggy, veldig blond så vel som krøllete, men på en mote måte. En supermodell, uansett hvor mye mer i venen til Victoria’s triks enn de fremmede babydollene favorisert av high fashion -merkevarer de siste 15 årene. Kort sagt, du vil se for deg Gigi Hadid, så vel som du hadde rett.

Gigi har utviklet en nær forbindelse med Versace de siste årene, og stirret i en rekke av merkets kampanjer, gå på rullebanen og, mye betydelig (for oss), ta med seg vesker mens de er på paparazzi-dekket kasser med New York så vel som LA. Av alle Versace-posene i skapet hennes virker det som Versace Palazzo Empire Tiny Bag er hennes favoritt, spesielt den svart-på-svarte versjonen.

Den lille størrelsen så vel som helt svart overflatehjelp for å tone ned designens unike Medusa-maskinvare bare litt, så vel som selv om posen er lite tilstrekkelig til ikke å være tungvint, er den fremdeles enorm tilstrekkelig for alt du vil kreve det typiske Lørdag. Som du kan se på bildene nedenfor, tilsvarer det også ganske bra med lørdag kveld.

Det ser ut til å ha Supermodels påtegning har lønnet seg for posens popularitet; Vi kunne ikke oppdage Gigis presise pose på lager hvor som helst, men du kan hente taupe-versjonen for $ 2.162 ved hjelp av farfetch.com, i tillegg til den nye, helt svarte bæreposeversjonen for $ 1.804 ved hjelp av farfetch.com.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.