Purseblog spør: Hvilke posetrender er du lei av?

Vintersesongen begynner å lette i New York City, og det får meg til å se på alt i huset mitt (og spesielt i skapet mitt) med et kritisk øye, som det vanligvis gjør – “Spring Cleaning” er en ekte ting. I år har det meg også å se på tilstanden til tilbehørsmarkedet, som kan bruke en god Konmari -økt.

Jeg har allerede gitt litt om hvordan jeg er grundig, veldig ferdig med nyhetsposer som bare eksisterer for å være ny, og den følelsen fremdeles står. Jo mye mer “roman” posene får, jo mye mer føler jeg at min intelligens blir fornærmet.

Jeg begynner også å bli lei av mikroposer, som mange av deg har vært utmattet av fordi de først dukket opp – de er søte og lette, men de er ikke noe nyttig med mindre du skal til en konsert eller noen andre Arrangement der å ha hendene helt gratis trumfer ditt ønske om å bære alle tingene du trenger. Mange kvinner blir trukket til vesker fordi de er en måte å føle seg stilige i hverdagen, og mikroposer er ikke hverdagsposer. Jeg har ikke noe problem med deres eksistens, men nylig føles det for meg som om noen designere fokuserer på dem på utelukkelse av ting vanlige voksne kvinner vil kjøpe. Jeg er klar for at pendelen skal svinge den andre veien (og jeg tror det begynner å – mer den neste uken).

High-end håndveske-markedet er utrolig rotete, og hvis jeg hadde hatt min vei, ville nå være på tide å skille signalet fra noe av støyen. Jeg satser på at mange av deg føler det på samme måte; Kall det en huk. Hvis det er tilfelle, gi oss beskjed i kommentarene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.