Få våren på med Valentino

Valentino plyser sin blomster, frodige handel året rundt, men vårposene er alltid de morsomste, for ikke å nevne den mest sesongens passende. Virkelig, den eneste måneden ut av året der jeg er så i ekstase for varm værforhold at jeg skulle tenke på å ta med en pose som faktisk er dekket av blomster er april, noe som gjør Valentino Fany Woven Flower Totes heldig dag i dag.

Ønsket om å bryte ut linbuksene så vel som lagringstank -topper er ekstremt sterkt for øyeblikket, noe som gjør at denne bærer ser ut til å se mye mer passende ut. Når den virkelig den genuint varme så vel som klissete værforhold på sommeren ruller rundt, er jeg sikker på at jeg vil være dårlig av blomster så vel som jenthet i sin helhet, så vel som bare vil at noen skal slå på klimaanlegget også Som la meg være i fred. Foreløpig vil jeg imidlertid ta en spasertur med en park med denne bære på armen.

Denne vesken trenger den typen fullskjørt kjole, så vel som forsiktig hælsko som jeg ikke virkelig har i skapet mitt, men det hindrer meg ikke i å forestille meg selv som en kvinne i Upper East Side som lunsj i en Oscar de la Renta Frock så vel som et par vivier -sandaler, ta med denne vesken forsiktig i kjeltringen på armen min. I ekte liv har jeg svart så vel som lilla hår i tillegg til å ha mye dyretrykk, så dette er en pose som jeg vil hoppe over, men det er morsomt å forestille meg meg som en av disse kvinnene likevel. Få med Neiman Marcus for $ 2795.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.