Anya Hindmarch Byron Patent Leather Hold

Det er en så glatt skråning når det gjelder patentskinn samt vesker. Selv om jeg muliggjør mye mer vinglede plass for patentskinnsko, føler jeg at designere må være veldig forsiktige med deres utnyttelse av patentskinn på håndvesker.

Det er ikke ekstremt ofte at jeg kommer over en Anya Hindmarch -veske som har meg så konflikt som dette gjør. Jerk -reaksjonen min da jeg først kom over posen var at jeg virkelig likte den. Men da jeg så bedre ut på posen, zoomet inn litt, var jeg litt skeptisk til mengden så vel som farge på patentskinn som brukes.

Anya Hindmarch Byron Patent Leather Hold er vakker, det er ikke noe spørsmål om det, men jeg tror at kanskje et annet materiale ville ha gjort dette til et must. Det er klart at det noe store holdet (W-13 ″, H-8 ″) er laget av oransje patent, så vel som det du ikke ser på dette bildet, er den avtakbare gulltone-kjedestroppen. Jeg som dette alternativet. Det skisserte som skisserer fanget mitt så godt som jeg tror det ville være en fantastisk uttalelse for alle antrekk du kan koble den sammen med. Åpne opp holdet så godt som du vil se beige semsket skinn; Jeg setter alltid pris på semsket fôr. Likevel, selv på slutten av dette innlegget, har jeg kommet i full krets. Det er mange ting jeg liker, men jeg blir fanget opp på patentskinnet. like mye eller helt riktig? Få med Net-A-Porter for $ 650.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.