Balenciaga enorme hip crossbody veske

OK, så “gigantisk hip” er muligens ikke det mest positive settet med ord for mange kvinner, men hold meg her – denne vesken er verdt det. Jeg har holdt på Ha en husholdning med det – min ideelle minibag kan ikke oppdages til en ideell pris.

Jeg liker Balenciaga enorme hofte crossbody -veske, så vel som ingen av dere kan stoppe meg. Den er liten, den er strålende farget så godt jeg vil ta det over alt jeg går. Det vil bare holde nøklene, kortene mine så vel som BlackBerry, men jeg antar at jeg ikke virkelig krever noe annet enn det, ikke sant? Jeg mener, solbriller på nettet på hodet, ikke i vesken. Jeg er flott å gå.

Denne biten mannen er bare så darn søt. Jeg er en Balenciaga fangirl med så vel som gjennom, så vel som jeg liker at de krympet ned motorsykkelestetikken at jeg så grundig liker å i form med den nåværende minibag -trenden. Fargene varierer fra den solfylte, sommerens passende gul som du ser akkurat her all metoden til svart (og inkluderer hva som helst i mellom-dette er Balenciaga, tross alt), i tillegg til at jeg trosser deg for å fortelle meg at du ikke kan Oppdag en nyanse som passer til garderoben din. Stroppen kan til og med dobles med avtalen med tilknytning for å tjene som en liten take på pose.

For de tilgjengelige menneskene som ikke graver Balenciaga -estetikken, vil ikke denne vesken overtale deg. Men hvis du er som meg, så vel som som den vanskelige maskinvaren så vel som veldig lett skinn i alle godterifargene, så har jeg oppdaget din ideelle minibag. Nå bare hvis kostnadene var i samsvar med størrelsen … kjøp med Balenciaga for $ 745.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.