Gaveguide 2014: Holiday Shopping Made Easy With Kipling

Hvis du vokste opp på 80- eller 90 -tallet, hadde du sannsynligvis en kiplingpose på et tidspunkt i ungdommen. Merket er populært for sine lette nylonposer, og om du brukte en til å bære bøkene dine eller et av merkets knalltrykte kryssbodier startet håndveske -kolleksjonen for alle disse årene siden, representerer merket et morsomt poeng med sekknostalgi. Nå som vi er voksne og har byttet skolebøker for innholdet i ferien, er Kipling-vesker best for høytidsreiser, og de gir også gode gaver til enhver person på listen din.

De krøllete nylonposene er funksjonelle, og de lyse utskriftene lyser noens dag. Du finner babyposer til mamma-til-være, en bærbar sak for den travle studenter og praktiske poser for skolealder, for ikke å snakke om på bærebagasje som vil gjøre dine reiser litt mindre stressende. Og selvfølgelig, hvem ville ikke elske Sven, den søte lille Kipling -apen, som en godbit i hans eller hennes strømpe?

Nedenfor kan du handle noen av våre favorittgaveideer og sørg for å bla gjennom kiplingen for mye mer gaveideer du måtte trenge. Mens du gjør det, må du sørge for at dere benytter deg av de gode tilbudene Kipling har pågått for høytiden. Gjennom 23. desember kan du ta $ 30 rabatt på $ 150 kjøp med Code Holiday30, opptil 50% avslag i Kipling’s 12 Days of Deals gjennom 20. desember, pluss gratis frakt gjennom 21. desember på bestillinger over $ 75.

Kipling Rizzi Print Convertible Bag
Til salgs for $ 41 ved hjelp av kipling

Kipling skjerf
$ 39 ved hjelp av kipling

Kipling Bagsational Handbag
$ 79 ved hjelp av kipling

Kipling Alanna trykt babyveske
$ 169 ved hjelp av kipling

Kipling kreativitet stor veske
$ 18.99 ved hjelp av Kipling

Kipling Digitouch erme 15 ″
Til salgs for $ 29 ved hjelp av kipling

Kipling Harrie trykt veske
Til salgs for $ 27 ved hjelp av kipling

Kipling Iani Crossbody Bag
$ 59 ved hjelp av kipling

Kipling Kellyn Handbag
$ 129 ved hjelp av kipling

Kipling Marize Makeup Bag
$ 59 ved hjelp av kipling

Kipling New York Lite bærebagasje
$ 269 ved hjelp av kipling

Kipling Olvie Wristlet Wallet
Til salgs for $ 63 ved hjelp av Kipling

Kipling Sven Monkey Keychain
$ 10 ved hjelp av kipling

Leave a Reply

Your email address will not be published.