Fendi Floral Baguette

Jeg har aldri vært en for broderi i noen form eller sammenheng-det klarer nesten alltid å se for lavt kostnad eller for to eller for bohem for meg, og det faktum at det nesten alltid har Floral Motiver hjelper ikke. Jeg er heller ikke historisk sett mye av Fendi, til tross for at jeg har forkjempet flere av posene deres nylig. Det ser ut til at det ser ut til å være sammen med de to, ville nesten helt sikkert produsere en pose som jeg ville forakte.

Bortsett fra Fendi klarte å lage en pose med blomsterbroderi som jeg elsker – Fendi Floral Baguette. Den er overpriset, laget av halm og halvdekket i søt små blomster. Det er ikke meg. Kanskje det er derfor jeg liker det – alle trenger en total avgang fra tid til annen.

Jeg tror at min kjærlighet til denne vesken stort sett er et resultat av den interessante teknikken som Fendi brukte til broderiet. I stedet for mange små tråder som kombinerer for å danne det store bildet, dannes de enkelte kronbladene med et enkelt stort bånd av bånd, festet i stråstøtten for å danne blomster. Effekten er mye mer avansert og moderne enn standard broderi, og det gjør at løvet kan få et mykt utseende som en mye mer fotgjengerteknikk vil ødelegge.

Broderiet er håndsydd, som delvis beskriver prisen, men jeg synes det er litt bruksområde for en ikke-skinnveske i så liten størrelse. Jeg vil sannsynligvis ikke ha noe bruk for denne spesielle lille vesken, men kanskje de som deltar på mye mer sommerbryllup og lunsj enn jeg noen gang har har funnet et utilitaristisk formål for det. Kom deg gjennom Nordstrom for $ 1960.

Leave a Reply

Your email address will not be published.