Trommelrull takk !!

Det er endelig tid for lanseringen av One and Only Purse Forum, at vi har jobbet så veldig hardt med, og tid til mye konkurranser og gaver! Massevis av finjustering og modding gikk inn i det nye Vbulletin -skriptet for forumet vårt, vi er veldig psykiske at det endelig er klar til å rulle.

Vi har to helt nye elegante sponsorer for noen av våre kommende konkurranser som har jobbet med VLAD og jeg på posene vi skal gi bort og innebærer å vinne dem! Pung Forum vil være en fantastisk måte for dere alle å snakke om alle posene og alt annet ditt lille hjerte ønsker. Sammen med lanseringen vil konkurransene komme (der du bør være medlem av PF for å være kvalifisert til å vinne noe).

Håper dere alle er begeistret som vi er! Hold øynene ut for konkurransene og gjør deg klar til å ha det gøy å prøve å vinne premier (vi tror virkelig vi har tenkt på noen søte konkurranser og måter å vinne på). Veskeforumet er klart for dere alle å registrere seg – det er helt gratis og enkelt! Og hvis du legger merke til, er PF nå måten å kommentere posene vi også har. Designet er elegant, garantien er høy, og nå trenger vi dere alle for å få det til! Vent over til det nye og eneste vesken forumet og fortsett med vesken bloggin ‘!! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.