Notting Hill Westbourne for våren 2010

Så mye som jeg elsker formen på Notting Hill Westbourne, det er den rike metningen av farger som har meg Ga-ga for merkevaren. For å være ærlig, er det begge aspekter. Den strukturerte formen på Westbourne er vanligvis ikke en jeg er trukket til, men den feminine og strømlinjeformede designen er perfekt satt sammen. Hvorfor jeg virkelig elsker denne vesken, er at den er ideell for å kle seg ut, men fremdeles kan brukes kledd. Og for meg er det en mye mer stilig veske i garderoben min som jeg fremdeles kan ha på meg med jeans.

For våren 2010 kunne jeg ikke gi meg opp fargene som Notting Hill har tilgjengelig i Westbourne.

Det er syrin python, kremmatt krokodille, solnedgang oransje blank python og rosa python. Hver farge fanger oppmerksomheten min strålende. Det er som om disse Notting Hill -posene er i en egen farge. Mens fargen er rik og mettet, ser den ikke overdrevet eller for kraftig. Det er et element av tonet ned til et vampet fargevalg som er alt annet enn intetsigende. Høres ut som en oksymoron, men disse posene fungerer det!

Jeg har følt Python Skin Notting Hill Design bruker personlig, og den er rik og glatt, og mangler noe tegn på lys og flassende som noen andre skinn vi ser. Jeg er sikker på at den matte krokodillen er like saftig som den ser også ut. Denne utrolige firsomme etterlater et alternativ for alle. CROC -versjonen er rundt $ 14.000 og Python er rundt $ 2.650 gjennom Notting Hill Design Online.

Hvilken farge Westbourne foretrekker du?

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.