Purseblog spør: Hvilken veske har du for øyeblikket?

Som du kanskje har lagt merke til, er det en fredag ​​ettermiddag i juni, og de av dere som ennå ikke har klart å snike seg ut av jobben, har sannsynligvis ikke å gjøre mye av noe. Hvis det er tilfelle, har du kommet til det beste stedet: vi vil vite hvilken veske du har med og hva du synes om den.

Akkurat nå har jeg tingene mine i en Lancel Bianca-veske (full avsløring: Merket sendte meg denne vesken i fjor som en takk etter at jeg inkluderte Lancel på en liste over designere å se på). Jeg har tenkt på å skrive om Bianca i flere måneder, til tross for at vi prøver å holde dekningen av posene vi får som gaver til et minimum av etiske grunner. Det er bare så bra-sleek, funksjonell, klassisk, kostbar utseende, hele avtalen.

Jo lenger jeg jobber i mote, jo mye mer synes jeg at jeg er tiltrukket av vesker fra merker som ikke er godt kjent i USA. Enten det innebærer indiemerker eller designere hvis arbeid er mest kjent i utlandet, spiller det ingen rolle; Jeg ønsker bare variasjon og nyhet (men ikke den slags nyhet). Lancel er et fransk merke med en lang historie som prøver å utvide den moderne rekkevidden, og noen av posene er flotte.

Spesielt Bianca er en fremtredende; Posen minner meg litt om Céline Classic Box-vesken i struktur, med en stiv kropp som åpner trekkspilllignende under en toppklaff for å avsløre en serie rom. Selve vesken er kompakt, men konstruksjonen gir litt ekspansjon, og den holder langt mye mer enn jeg forventet, selv i PM -størrelsen jeg har.

Kanskje mange viktigere, noen komplimenterer vesken eller spør meg som gjorde den i det vesentlige hver gang jeg bruker den, som er det beste testamentet jeg kan gi til det virkelige attraktiviteten. Hvis du vil ha en av dine egne, kan du hente en for $ 1.125 gjennom Monnier Freres.

Så nå er det din tur: hva bærer du og hvordan føler du det? Vil du anbefale det til andre? Gi oss beskjed!

Leave a Reply

Your email address will not be published.