Proenza Schouler PS1 Sea Blue

Du kan kaste virtuelle tomater på skjermen akkurat nå. Hvorfor skulle jeg vise deg bilder og vandre på om en pose som er utsolgt? Vel, det er nydelig. Og selv om det er urettferdig for alle som vil kjøpe denne vesken, vil jeg at du skal krysse fingrene og håpe at nettet en portør vil lagre denne fargen på PS1.

Proenza Schouler PS1 fortsetter å få oppmerksomhet, og blir elsket for sin tilfeldige elegante og hverdags bærbare stemning. Den eneste forskjellen vi kan begynne å se er i materialet og fargene som produseres. Det er det samme vi ser frem til fra andre merker som Balenciaga, som fortsetter å gi ut nøyaktig samme design akkurat i nye farger hver sesong. Proenza Schouler har implementert den samme ideen som Balenciaga, og produsert en pose som er veldig elsket i nye farger. Vi elsker denne ideen; Å lage en klassisk og bare oppfinne fargene på nytt. Valgfargen i dag er sjøblå.

Nå kommer den delen der jeg forteller deg at den er utsolgt. Og jeg er ikke sikker på om de vil legge den på nytt. Jeg vil gjerne tro at den vil komme tilbake på lur for alle som vil ha denne fargen. Hvorfor er denne fargen perfekt? Den er ikke dypt blå og den er ikke lyseblå, den varierer i den lyse, men likevel dempede, men tiltalende blå som ikke vil se intetsigende ut mot jeans og virkelig tilbyr en popfarge. Jeg elsker en farge som kan poppe uten at den trenger å være for edgy og dristig. Proenza Schouler PS1 i Sea-Blue er en av posene som har riktig utseende med riktig farge.

PS1 har ikke sluttet å være i søkelyset. Posen appellerer til et publikum som vil ha en lang stropp, hverdagspose. Det er selvfølgelig nå den strukturerte PS11, mer egnet for visse anledninger som hverdags-kast-alt-i-din-bag-og-gå-slitasje. Men hjertet mitt sitter fortsatt med PS1. Vi vil gi deg flere Spring PS1 -farger snart! Kom tilbake for denne versjonen i Sea-Blue, som er $ 1595 via NAP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.