Pantone avduker årets 2018 Color of the Year, så vel som posmerker har noen fanger så mye som

hvert år i desember, Color Cataloging Service Pantone plukker en nyanse fra det store arkivet som den mener Finest representerer den estetiske stemningen av det kommende året. Ikke bare oppdager du ofte Pantones valg som allerede dukker opp i motesamlinger når det er kunngjort, men også valget antyder ofte en annen, større kulturell trend. (Virksomheten gjorde en ganske flott oppgave som kalte skuddet på tusenårsrosa, for eksempel.) For 2018 har Pantone avslørt at fargen vil være Ultra Violet, en dristig, skarp lilla. Alternativet ble påvirket av Prince, blant andre David Bowie og Rihanna, samt antydet å fremkalle spørsmålet samt sjansen for kosmos.

Det er mange nyanser av lilla. Jeg forstår dette intimt siden jeg har farget endene av håret mitt lilla for den mye bedre delen av et tiår nå, så vel som hver gang jeg går til en ny stylist, må jeg diskutere nøyaktig hvilken type lilla jeg vil ha, som som Vel som da blir det fjernet når det nok en gang er noen som er enig i hva lilla er. Fargesvariantene all metoden fra nesten-rosa til nesten navne, men Ultra Violet er relativt nær et midtveispunkt mellom de to, selv om den lener seg mye mer mot den blå-allmennede siden av ting. Det er den lene seg som ser ut til å ha fanget mange veskemerker utenfor vakt.

Lilla har ikke vært en spesielt fremtredende eller stilig nyanse i mote på mange år, så vel som når det har dukket opp nylig, er det på den sterkt rosa eller burgunder enden av ting, med gode tilbud med røde undertoner. Dette er farger langt forskjellig fra denne futuristiske skyggen for 2018, selv om du kan forvente å se merkevarer begynne å ta igjen nyankomne i løpet av de neste månedene. Blant andre har Demna Gvasalias utnyttelse av lyse, sanne fargestifter på Balenciaga påvirket andre til å ta opp utseendet, så vel som dette lilla med absolutt være i noen få av palettene deres.

Vi var i stand til å oppdage et par eksempler på fargen som allerede var i naturen, hovedsakelig fra vågale, trend-fremover merker som Gucci, Fendi og Louis Vuitton. Sammen med disse oppdaget vi noen nesten innknyttere som vil tjene som en flott introduksjon for forbrukere som ikke er forberedt på å kaste seg helt inn i en så sterk trend.

Chloé Faye Bag
1.950 dollar gjennom Neiman Marcus

Christian Siriano Pearly Velvet Take On Bag
$ 105 gjennom farfetch.com

Elena Ghisellini Angel Little Suede Bag
1.250 dollar gjennom Neiman Marcus

Emilio Pucci Candy Clutch
1.215 dollar gjennom Luisaviaroma

Fendi Dolce Baguette Bag
$ 2000 gjennom Nordstrom

Fjallraven Kanken liten ryggsekk
$ 70 gjennom butikkbop

Gucci Dionysus Bag
3 980 dollar gjennom farfetch.com

Louis Vuitton Twist Bag
24 500 dollar gjennom Louis Vuitton

M2Malletier Fleur du Mal Bag
$ 1.092 gjennom farfetch.com

Versace Medusa Disc Bag
1.540 dollar gjennom farfetch.com

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.