Ferragamo Vara Rainbow er en av de vakreste så vel som praktiske vesker tilgjengelig

Mange ting modifisering når du har barn. Jeg har endret meg i mange flere metoder enn jeg kan telle, så vel som det vil ta ubegrensede bloggartikler for å dele alt dette, men ettersom dette er en mote så vel som tilbehørsnettsted, kan jeg trygt oppgi at veskemulighetene mine vurderer det Å ha Millie har endret seg. Jeg krever at vesken min er usedvanlig praktisk på noen måte. Jeg har oppdaget å sette pris på i tillegg til å verdsette en pose som jeg virkelig kan bruke, i tillegg til at den mest sannsynlig endte opp med å være den største bekymringen når jeg prøvde å finne en pose.

En kompakt veske er ikke alltid så barnevennlig, men etter hvert som Millie har blitt eldre, har jeg vært i stand til å planlegge litt mye bedre, så vel som kan ta en mindre pose med meg mye mer og mer. Forrige måned delte vi Salvatore Ferragamos Vara Rainbow -poser for aller første gang, så vel som Vlad, så vel som jeg fikk se dem igjen da vi fotograferte vår gaveeguide. Å ha vesken personlig hjalp meg med å sette pris på den enda mer, så vel som jeg er her for å dele litt mer om det.

Budsjettet integrert på baksiden av posen er spillendring. Hvis du tar med et større glidelåsbudsjett som jeg gjør, indikerer en liten pose normalt at du ikke kan i form inni, så vel som du krever å enten ta med en kortsituasjon eller mindre lommebok. Dette fungerer, så vel som jeg gjør det ofte, men jeg har alltid ønsket noe mye mer sømløst, så vel som dette er det. Baksiden av posen utsetter en trekkspill regnbue -zip som utvides for å vise tre rom som du kan lagre kontanter, kredittscore -kort og mer. Du kan fremdeles bruke en kortsituasjon hvis du ikke liker kredittscore -kortene dine, ikke i et stramt spor, men jeg har ikke noe imot det, så vel som jeg elsker, elsker, som dette elementet i vesken. Det er den aller beste delen av designet, hendene ned.

Posen inkluderer Ferragamos tradisjonelle Vara -bue på fronten, som gir et feminint preg uten å være over toppen. Jeg liker den matte svarte maskinvaren så vel som svart skinnkombo; Det toner ned baugen, men hvis du liker buer i tillegg til å oppdage en mye mer jentete veske, er dette det. Jeg som dette på en mindre pose, så vel som det raskt kan fungere for en natt ute, date night, dagbæring eller en formell begivenhet. Jeg mente å ta bilder av vesken på meg, men for å være ærlig, var jeg virkelig syk da vi hadde posen så godt som jeg følte at svettene jeg hadde på, ikke ville gjøre det rettferdighet.

Det er mange fargealternativer, så vel som nye versjoner på ferragamo.com ideal nå også. Dimensjoner er 5,9 ″ h x 7,8 ″ l x 5,1 ″ w. Bærestroppen bruker en nedgang på 20-22 ″, som virkelig er flott og mulig for crossbody slitasje i tillegg til over skulderen. Mitt valg er fremdeles den svarte med matt svart maskinvare, men det er noen andre nye, interessante valg også! Handle ved hjelp av Ferragamo for 1.390 dollar.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.