5 Purse Brands å se i 2015

Designerutstyrsmarkedet er på spesifikke måter som aksjemarkedet. I alle typer levert tid, beveger merker så vel som vesker seg så vel som ned på rungene av popularitet så vel som lønnsomhet, så vel som nøkkelen til å være stilig er å finne ut hva Metaforisk klippe. Nedenfor har jeg kommet med noen spådommer for merkevarer å spore i 2015; Jeg kan praktisk talt forsikre om at de alle vil trendes opp. Hvilket merke tror du vil ha et stort år?

Chistian Dior
Toppklienter har lekt med Chanel, så vel som Céline-vesker en stund nå, i tillegg til hvilken type kjøpere som har det aller beste av det som alltid tenker på den nye fineste tingen. Under RAF Simons har Dior stadig forbedret veskelinjen, så vel som de moderne stykkene, både behagelig minimalistiske så vel som utsøkt detaljerte, kan fange mye hjerter så vel som sinn i 2015. Det føles som Dior er på det cusp av noe stort.

Chloé
Vi kåret Drew ($ 1.750 via Barneys) en av våre mest bemerkelsesverdige av 2014, samt alle tilbudte info antydet at Clare Waight Kellers tilbehørsteam har truffet sitt skritt. Vi er glade for å se hvor ting vil gå for femme-boho-stalwart i 2015.

Trener
Stuart Vevers har satt programmet sitt på Coach, så vel som det er avgjort mer ekstravagant så vel som mote-spiss enn vi har sett fra merkevaren i det siste. Våren 2015’s Collection er en solid blanding av ungdommelig, moderne Americana som føles som om den vil lande med motekunder, så vel som trenerår kan gå nesten hvor som helst derfra.

Mansur Gavriel
Til dags dato har ingen merkevarer vært mye bedre til å finne ut hva de store kvinnene som har en disponibel inntjening, mangler enorme tillitsfond som ønsker å bære. Det er en betydelig forbrukerdemografisk, så vel som den er moden for Mansur Gavriels valg. Hva er neste etter containerposen? Vi håper at 2015 vil fortelle oss det.

Sophie Hulme
Storbritannia-baserte Hulme er en indie-designer som har håndtert for å oppdage fotfeste i det uklare, men moterne området mellom under 400 dollar moderne tilbud, så vel som over 1500 premierdesignervesker. Nå som hun begynte å sjekke ut området utover sine gullvare-festede boxy totes samt konvolutt skuldervesker, bør publikum bare utvide seg på det nye året.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.