Valentino Premier Bow Hobo

Så denne uken (og spesielt denne helgen) handler om rødt, ikke sant? Vel, ifølge menneskene som har en tilknyttet rente i å selge deg (eller, muligens mye mer nøyaktig, dine betydelige andre) gode tilbud, så vel som gode tilbud på Valentinsdagsswag, uansett. Vi har mye mer på V-Day gjennom uken, men et øyeblikk vil jeg gjerne feire noe som er rødt som har salig litt å avslutte med noe annet enn stor smak: Valentino Premier Bow Hobo.

Alle som leser denne bloggen har mest sannsynlig valgt opp sannheten om at jeg har en sterk personlig skjevhet både fargen rød og praktisk talt alt laget av de fine menneskene på Valentino, så av programmet kan jeg ikke hjelpe høsten for denne vesken .

For de som ikke overholder mote nøye, er Red en Valentino -skikk (som setter den veldig, ekstremt lett). Under den innovative strålende av selskapets navnebror endte fargen opp med å være en metafor for merkets visjon, så vel som en allestedsnærværende essensiell i merkets klær, tilbehør samt særlig kveldens slitasje.

Så det skal ikke overraske oss at Valentino til tross for pensjonen til merkets grunnlegger, fremdeles er en av få designere som håndterer å gjøre en rød veske, så vel som gjør det riktig. Det er siden virksomheten ikke vil akseptere noe mindre enn den ideelle skyggen av rødt for alle typer produkter, så vel som det er nettopp det de håndterte for å få ut av dette læret.

Jeg har allerede forklart min lignende for denne posens stil tilbake når formen aller første kom ut, så jeg vil ikke omheve følelsene, som er ekstremt mye fortsatt intakte. Jeg vil imidlertid si at sekkens bevisste plissering er mye mye mer pent vist i Valentinos konvensjonelle røde. Det krever ikke en gang å være Valentinsdagen for å sette pris på det – eller burde jeg oppgi Valentinos dag? Kjøp med Saks for $ 1895.

Leave a Reply

Your email address will not be published.