Mulberry debuterer den redesignede Bayswater Bag

forrige uke, Mulberry ga ut til shoppere Johnny Cocas aller første veskestiler som innovativ regissør for det britiske etiketten, så vel som denne uken har merket debutert noe som kan vise seg å være enda mer fascinerende for Longtime fans: Den splitter nye Mulberry Bayswater, som er Cocas håndtak Mulberrys mest fremtredende stil. Ikke bekymre deg, han endret det ikke så bra.

Oppdatering av en mangeårig fan som foretrekker å øke holdbarheten er en prekær forfølgelse, men når det er gjort riktig, puster den helt nytt liv i en pose. Situasjon i poeng: Givenchys pitch-perfekt reimagining av Nightingale-vesken i fjor høst. Med den nye Bayswater har Coca så vel som teamet hans tatt en lignende tilnærming som Givenchy: forenkle posen som fullføres mens han beholder sin generelle form. Den nye versjonen av vesken er på samme måte litt mer strukturert, med blussede gusser så vel som skarpere hjørner. Det føles som en god, om ekstremt behersket, utvikling til originalen.

Hvis du foretrekker Bayswater i gammel stil, er den gode nyheten at det ser ut som om det vil holde seg rundt for øyeblikkelig fremtid. Mulberry-oppføringer begge som tilbys for før-fallet 2016, med den nye versjonen i full størrelse for $ 1.550, mens originalen vil sette deg tilbake $ 1.395. Den omdesignede Bayswater er også tilgjengelig i et mer lite alternativ, som koster $ 1.250. Du kan handle hele samlingen av Bayswaters via Mulberry.

Ny

1.550 dollar via Mulberry

Gammel

1.395 dollar via Mulberry

Leave a Reply

Your email address will not be published.